Met Echt eten won Jonathan Karpathios de Gouden Garde-publieksprijs bij de Kookboek van het jaar verkiezing.

In Echt eten vind je de favoriete recepten van Jonathan Karpathios die in zijn keuken onontbeerlijk zijn. Hij laat zien hoe de natuur hem inspireert en hem leidt naar overheerlijke gerechten en originele receptuur. Recepten die eigenlijke iedereen in huis moet hebben en waar je een leven lang eindeloos mee kunt variëren.

Voor de recpeten in Echt eten gebruikt Karpathios ingrediënten die zonder kunstmatige toevoegingen tot stand zijn gekomen. Bovendien kookt hij met respect voor het dier, luisterend naar elk moment van het seizoen.

Weight1080 g
Dimensions250 × 215 × 21 mm
SKU

KAR25

ISBN-13

9789045212234

The contents

281 paperback

Language

Publisher

Format

Authors

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Echt Eten met de groente van Jon”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Echt Eten met de groente van Jon

Free shipping from €100,00

10,75

Weight1080 g
Dimensions250 × 215 × 21 mm
SKU

KAR25

ISBN-13

9789045212234

The contents

281 paperback

Language

Publisher

Format

Authors

Echt Eten met de groente van Jon

10,75

Echt Eten met de groente van Jon

Met Echt eten won Jonathan Karpathios de Gouden Garde-publieksprijs bij de Kookboek van het jaar verkiezing.

In Echt eten vind je de favoriete recepten van Jonathan Karpathios die in zijn keuken onontbeerlijk zijn. Hij laat zien hoe de natuur hem inspireert en hem leidt naar overheerlijke gerechten en originele receptuur. Recepten die eigenlijke iedereen in huis moet hebben en waar je een leven lang eindeloos mee kunt variëren.

Voor de recpeten in Echt eten gebruikt Karpathios ingrediënten die zonder kunstmatige toevoegingen tot stand zijn gekomen. Bovendien kookt hij met respect voor het dier, luisterend naar elk moment van het seizoen.

Weight1080 g
Dimensions250 × 215 × 21 mm
SKU

KAR25

ISBN-13

9789045212234

The contents

281 paperback

Language

Publisher

Format

Authors

Scroll to Top