JEU LENORMAND
TUIN

Creativiteit, omgeving, harmonie, bezoek.

Droom gerust maar eens even lekker weg bij het zien van deze kaart. Alles is in harmonie met elkaar. Deze kaart geeft dan ook harmonie en creativiteit aan. Een andere uitleg van deze kaart is dat er veel mensen bij je op bezoek komen. Leuke mensen, goede kenissen en vrienden die allemaal voor een aangename sfeer zorgen en creativiteit en originaliteit met zich meebrengen.

Combinaties: Dichtbij de persoonskaart duidt deze kaart hechte vriendschappen aan. Maar ligt hij hier ver vandaan, dan geeft hij afgunst en jaloezie aan. De combinatie van tuin en weg vertelt je dat het nog wel even kan duren voordat je het beter krijgt. Op emotioneel gebied kom je weer in harmonie.

Venus is de bijbehorende planeet. De oude Grieken noemden Venus de godin van de liefde en de schoonheid. Hetzelfde symboliseert deze planeet ook in de astrologie: liefde, harmonie en schoonheid. Alles onder Venus is elegant, aantrekkelijk en sympathiek. Het metaal dat bij Venus hoort is koper. De kleuren van Venus zijn pastelkleuren. Saffier en rozenkwarts zijn de stenen die bij Venus horen.


 © Lenormandkaarten Koppenhol Uitgeverij

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *