Filters

Levertijd < 3 dagen

Klankschalen uit India

Volgens een legende komen de oudste klankschalen uit India en zijn via de derde verlichte Boeddha, genaamd Sange Wasong, naar Tibet gebracht om daar de leer via de klank uit te dragen en discipelen te brengen tot Arhat, de verlichte staat. 

De klankschalen uit Nepal en India zijn favoriet qua klankrijkdom en diversiteit. Je hebt schalen met een lage rand en over het algemeen vrij dun uitgevoerd en ook schalen die juist vrij dik zijn vervaardigd. Door de vermeerderde massa klinken de dikkere schalen voller dan de dunnere. Ook de schalen met een platte bodem hebben een totaal ander geluid, dat meer aan een tempelbel doet denken. Indiase schalen met een platte bodem en rechtopstaande hoge rand, roepen weer andere klanksferen op.

De chakra klankschalen zijn machinaal gemaakt uit een mix van 7 metalen waarbij het hoofdmetaal messing is.

Life is a set of pictures...

Life is a set of pictures. When we change our worn-out associations with these pictures, we change ourselves and, inadvertently, the world oround us!

Stay up to date

Sign up for the latest Tarot.nl news and exclusive offers. Tarot.nl will use your personal data as described in our Privacy Policy.

Contact

Tarot.nl
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl