fbpx

Filtres

De jaarlegging

JaarleggingDecember is de maand waarin de natuur zich heeft teruggetrokken en wij naar binnen keren. Om het afgelopen jaar te overdenken en plannen te maken voor het jaar dat komen gaat. Wat is voor jou een feestje waard? En wat is je beste voornemen?

De jaarlegging is een toekomstlegging die één keer per jaar kan worden gelegd. De naam zegt het al: de legging vertelt iets over het komende jaar. Zij gaat in vanaf het moment dat de legging wordt gedaan. Deze legging kan op ieder moment van het jaar worden gelegd, beter (of ieder geval leuker) is het om haar rond een verjaardag of met nieuwjaar te doen.

De legging is vrij eenvoudig te duiden, omdat iedere kaart in zijn neutrale betekenis ligt. 

De kaarten 1 tot en met 12 geven ieder aan wat in een maand tijd van belang is. Als de legging op 18 mei wordt gedaan, dan geldt kaart 1 voor de periode van 18 mei tot en met 17 juni, kaart 2 voor de periode van 18 juni tot en met 17 juli enzovoorts. Kaart 13 is de kaart die de essentie van het jaar laat zien. Hij kan worden gezien als de 'grootste gemene deler': dat wat in het komende jaar centraal staat.

De kaarten worden, te beginnen  met kaart 1, één voor één omgedraaid en verklaard, voordat de volgende kaart wordt opengelegd. Kaart 13 wordt als laatste omgedraaid.

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

Contact

Tarot.nl
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl