WELKE VRAAG HEB JIJ VANDAAG?

Wat houdt je bezig? Waar wil je meer over weten? Of ben je gewoon nieuwsgierig?

Een tarot, lenormand of orakel dagkaart kan je al inzicht geven. Je hoeft niet in tarot te geloven, deze bestudeerd te hebben of speciale spirituele gaven te hebben om de tarot te lezen. De kaart vertelt je niet hoe je moet leven of wat je precies moet doen. De kaart kun je beschouwen als een richtingaanwijzer, maar jij bepaalt of en wat je hiermee doet. Een dagkaart trek je maar 1x per dag, bij voorkeur op een vast tijdstip. Gebruik de kaart als inspiratiekaart, als een boodschap voor de dag.

Een kaart trekken is heel eenvoudig: Klik op de kaart en jouw unieke kaart voor de dag verschijnt. Laat de tekst en afbeelding op je inwerken en bepaal voor jezelf welke elementen of boodschap je hieruit haalt.

De tarot is al eeuwenoud, maar nog steeds actueel. De kaarten laten je zien wat er in je onbewuste speelt. Het zijn spiegels van de ziel. Durf jij te kijken? Tot slot een tip: plaats deze pagina bij je Favorieten, zodat je elke dag gemakkelijk een kaart kunt trekken.

Boodschappen van de dieren
Colette Baron-Reid

Boodschappen van de dieren | Colette Baron-Reid
Klik op de kaart voor je dagelijkse boodschap

Wijsheid van het orakel
Colette Baron-Reid


Klik op de kaart voor je dagelijkse boodschap

Het mystieke sjamanen orakel
Colette Baron-Reid


De mystieke Sjamanen >> De Verzamelaar” srcset=”http://tarotwp.wpengine.com/wp-content/uploads/2021/02/21-De-Verzamelaar.jpg 290w, https://www.tarot.nl/wp-content/uploads/2020/03/21-De-Verzamelaar-100×100.jpg 100w” sizes=”(max-width: 290px) 100vw, 290px”> </a><figcaption>Klik op de kaart voor je dagelijkse boodschap</figcaption></figure><h2>Het orakel van de elfen<br /> Karen kay</h2><figure> <a href=
Orakel van de Elfen | Karen Kay | bloeien
Klik op de kaart voor je dagelijkse boodschap

Tirages intemporels

Wat houdt je bezig? Waar wil je meer over weten? Of ben je gewoon nieuwsgierig?Een tarot, lenormand of orakel dagkaart kan je al inzicht geven.


Tirages intemporels

De beste tarotkaarten voor iedere situatie

Elke tarot kaart heeft een specifieke betekenis. De kaarten weerspiegelen de energie die jij momenteel uitstraalt. Ontdek welke kaarten JOU een specifieke boodschap geven!

Meer weten over je financiële situatie?

Geld. Als je het niet hebt, heb je het nodig. Als je het wel hebt, wil je meer geld. Met geld kun je geen geluk of liefde kopen, maar het kan je wel een gevoel van veiligheid en vrijheid geven.

lees meer

Meer weten over de liefde?

Als er een onderwerp is waar veel vragen over gesteld worden, is het wel de liefde. Als je de tarot raadpleegt om meer te weten te komen over je liefdesleven, heb je onderstaande kaarten zeker nodig.

lees meer

Een verbroken relatie lijmen?

Er zijn een aantal belangrijke tarot kaarten die kunnen verschijnen als je last hebt van een verbroken relatie. Leer hoe je kunt vergeven en sterker uit deze strijd kunt komen. Deze kaarten helpen je hierbij.

lees meer

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *