Klik hier

TIREZ UNE CARTE DE PETIT MADAME LENORMAND

A lire

Il est impératif que vous preniez le temps de bien vous concentrer sur la question que vous aurez choisie. L’instant le plus important étant au moment de la coupe et du choix des cartes. 
Cliquez sur la carte 

Klik hier

Madame Lenormand, of Mademoiselle Lenormand, heeft als geen ander glans gegeven aan het kaartleggen. Haar kaarten zijn de meest poplaire waarzegkaarten en worden wereldwijd gebruikt. Er gaat een nieuwe wereld voor je open als je met de kaarten werkt. De Lenormandkaarten geven je inzicht in allerlei levensvragen, zoals je relatie, je werk, je financiën enzovoort.

De Lenormandkaarten komen vooral tot hun recht wanneer ze met elkaar gecombineerd worden en met de betekenis van de indivuele kaarten. Bij elke methode wordt eerst en vooral de Persoonskaart aangeduid: is de vraagster of consultante een Vrouw dan wordt kaart nr. 29 de Persoonskaart. Is de vrager of consultant een Heer dan is kaart 28 de Persoonskaart en voor een kind wordt kaart nr. 13 Kindje de Persoonskaart.

De symbolen op de kaarten zijn veelvoorkomende symbolen uit het dagelijks leven en daarom zijn ze een onmisbaar instrument geworden voor iedereen, of je nu een leek of therapeut bent.

Er zijn verschillende legmethoden om de kaarten voor jezelf of voor anderen te leggen. Bestudeer vooral eerst de kaarten afzonderlijk

De Lenormandkaarten zijn geen tarotkaarten, ze hebben ieder een heel eigen karakter.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Retour haut de page