fbpx

Filtres

Spaar voor korting bij elke bestelling!

We zijn blij met trouwe detaillisten. We willen het geschonken vertrouwen dan ook belonen. Vanaf nu kun je sparen voor extra inkoopkorting. Bij iedere bestelling via tarot.nl ontvang je per bestede euro een spaarpunt. Met deze punten spaar je automatisch voor korting op volgende aankopen. Bij ‘Mijn account’ vind je een overzicht met daarin het totaal aantal gespaarde punten. 

Hoe werkt het spaarsysteem?

Je bestelt bijvoorbeeld 10 sets van de orakelkaarten Boodschappen van de Engelen voor € 20,35 per stuk en 6 sets Rider Waite tarot voor € 13,75. Je ontvangt hiervoor 286 spaarpunten. Een spaarpunt staat voor € 0,03, dus voor elke 100 spaarpunten ontvang je € 3,00 korting op een volgende bestelling.

SpaarpuntenKorting
83 € 2,50
166 € 5,00
332 € 10,00
498 € 15,00
664 € 20,00
830 € 25,00
enzovoort  

Voorwaarden:

  • De gespaarde punten zijn niet inwisselbaar voor contanten. 
  • Spaarpunten kunnen alleen verkregen worden door een bestelling via de site te plaatsen en via de site te betalen.
  • Je spaarpunten zijn gekoppeld aan jouw account en zijn niet overdraagbaar.
  • Je ontvangt alleen spaarpunten indien je een account heeft of deze aanmaakt tijdens het afrekenproces. Bij het bestellen zonder account (niet registreren) ontvang je dus geen spaarpunten.
  • Ontvangen spaarpunten op geannuleerde of retour gestuurde artikelen worden in mindering gebracht op je saldo.
  • Spaarpunten worden pas toegekend nadat je bestelling daadwerkelijk verzonden is.

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

Contact

Tarot.nl
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl