fbpx

Filters

Welke vraag heb jij vandaag?

Trek jouw unieke gratis Lenormand dagkaart, orakel dagkaart of tarot dagkaart en geef meer richting aan je leven.

Wat houdt je bezig? Waar wil je meer over weten? Of ben je gewoon nieuwsgierig?

Een tarot, lenormand of orakel dagkaart kan je al inzicht geven. Je hoeft niet in tarot te geloven, deze bestudeerd te hebben of speciale spirituele gaven te hebben om de tarot te lezen. De kaart vertelt je niet hoe je moet leven of wat je precies moet doen.

De kaart kun je beschouwen als een richtingaanwijzer, maar jij bepaalt of en wat je hiermee doet.

Een dagkaart trek je maar 1x per dag, bij voorkeur op een vast tijdstip. Gebruik de kaart als inspiratiekaart, als een boodschap voor de dag.

Een kaart trekken is heel eenvoudig: Klik op de banner onderaan de kaart en jouw kaart voor de dag verschijnt. Laat de tekst en afbeelding op je inwerken en bepaal voor jezelf welke elementen of boodschap je hieruit haalt.

38 De Mystieke Sjamaan

Het Mystieke Sjamanen orakel
Colette Baron-Reid

ISBN 9789085082347

Elfen tarot kaarten

Elfen Tarotkaarten
Doreen Virtue & Radleigh Valentine

ISBN 9879085082125

ENGELEN & KRISTALLEN ORAKEL

Engelen & Kristallen Orakelkaarten
Doreen Virtue

ISBN 9789085082323

Lenormand dagkaart

Lenormand waarzegkaarten
Mlle Lenormand

ISBN 9789085080626

Spiegel

Verlicht je geest orakelkaarten
Rebecca Campbell

ISBN 9789085082330

11Engelentarot Kracht

Engelen Tarot
Doreen Virtue & Radleigh Valentine

ISBN 9789085081777

 • 38 De Mystieke Sjamaan
 • Elfen tarot kaarten
 • ENGELEN & KRISTALLEN ORAKEL
 • Lenormand dagkaart
 • Spiegel
 • 11Engelentarot Kracht
 • 38 De Mystieke Sjamaan
 • Elfen tarot kaarten
 • ENGELEN & KRISTALLEN ORAKEL
 • Lenormand dagkaart
 • Spiegel
 • 11Engelentarot Kracht

 

De tarot is al eeuwenoud, maar nog steeds actueel. De kaarten laten je zien wat er in je onbewuste speelt. Het zijn spiegels van de ziel. Durf jij te kijken? Tot slot een tip: plaats deze pagina bij je Favorieten, zodat je elke dag gemakkelijk een kaart kunt trekken.

Lenormand dagkaart

Enkele kaartlegging met de Lenormandkaarten
Wanneer je snel een vraag wilt stellen is de Madame Lenormand enkele kaartlegging heel geschikt. Stel een vraag die duidelijk met ja of nee is te beantwoorden. De vraag moet altijd iets te maken hebben met iets dat jij zelf kunt doen (en niet met iets wat iemand anders kan doen, vraag dus niet: 'houdt hij van mij' of 'zal zij bij me terugkomen').

Gebruik geen ontkenningen als 'niet' of 'nooit', stel de vraag eenvoudig en eenduidig. Positieve, negatieve en neutrale kaarten Een positieve kaart is een ja, een negatieve kaart een nee, en een neutrale kaart vraagt om verdere uitleg of verdieping van de vraagstelling. Voorbeeld van een vraag Vraag: Is het een goed idee om te verhuizen?

Antwoord: 'Het Anker'. Dit is een positieve kaart, het antwoord is dus ja. In dit geval past het huis bij je en zul je je er goed in voelen.

Tarot dagkaart 

Wanneer je snel een vraag wilt stellen is de enkele kaartlegging heel geschikt. Je kunt een vraag over een huidige situatie of over de toekomst stellen. De kaart zal een algemeen beeld laten zien, maar verwacht geen specifieke gebeurtenissen.

Orakel dagkaart

Orakelkaarten zijn ontworpen om je op een eenvoudige en directe manier met jezelf in gesprek te laten komen, zodat je een dieper begrip van je leven zult krijgen en de manier waarop je mede je eigen werkelijkheid creëert en werkt met de universele wetten van hoe de dingen zich openbaren. Ze laten je zien hoe je omgaat met de Wet van het Lot, de Wet van de Bestemming en de Wet van de Vrije Wil. Je krijgt antwoorden op je vragen door een legging met een, twee of drie kaarten.

Houd in gedachten dat de manier waarop je een vraag stelt net zo belangrijk is als de kaart die je trekt. De kaarten geven geen ja of nee als antwoord, maar geven verborgen boodschappen door als heilige tekens op je reis naar een voorspoedig, gelukkig en vervuld leven.

Als je de kaarten vaker gebruikt, raak je er vertrouwder mee en zullen ze je in de juiste richting sturen voor jouw hoogste goed, je wijzen op de valkuilen op je pad en je verzekeren van je persoonlijke groei en welzijn.

Engelen dagkaart

Welke boodschap hebben de engelen jou vandaag te geven? De Boodschappen van de Engelen helpen je met de keuzes die je in het dagelijkse leven maakt. De engelen helpen je je levensopdracht te vinden en geven je antwoord op vele levensvragen.
Ontspan je, adem diep en neem een vraag in gedachten. Concentreer je en trek een Engelen Orakelkaart.

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl

IDEAL Giropay ING PayPal SOFORT
Creditcard Belfius Bancontact KBCCBC SEPA