fbpx

Filters

ENGELEN & KRISTALLEN ORAKELKAARTEN

Een kaart trekken is heel eenvoudig: Klik op de kaarten en jouw kaart voor de dag verschijnt.

Welke vraag heb jij vandaag? Trek jouw unieke orakel dagkaart en geef meer richting aan je leven.

trek een kaart artikel

God schiep zowel engelen als kristallen om ons te helpen op onze weg naar helen en vrede. God heeft je ook deze beschermengelen gegeven en ze staan je altijd bij. Maar wanneer je gespannen bent, is het mogelijk dat je hun aanwezigheid niet voelt of hun boodschap niet hoort. Daarom kunnen deze kaarten en deze kristallen je helpen helderheid over de goddelijke leiding te ontvangen. Kristallen vergroten op een natuurlijke manier energie, daarom worden ze onder andere gebruikt in horloges en computers, en in de medische wereld. Ze geven elke energiebron, die in hun nabijheid verkeert, een impuls.

Deze kaarten combineren kristallen en engelen, om het contact met en het gesprek van jou met God en je beschermengelen te verbeteren. Op aarde zijn kristallen scheppingen van God om ons te helpen het contact met God te verlichten en op een hoger plan te brengen. In de Bijbel worden ook kristallen vermeld, evenals de aanwijzingen van God om kristallen te leggen bij de Ark van het Verbond. Maar er wordt op een profetische manier ook gewaarschuwd voor kristallen en er geen macht aan toe te schrijven, want die hebben ze niet. Met andere woorden, we willen niet dat je van kristallen idolen maakt. Alle kracht komt van God.

Kristallen hebben en geven energie. Ieder kristal heeft zijn eigen helend doel en specialiteit, van fysieke gezondheid tot emotionele steun, bepaald door de kleuren, de vorm en andere eigenschappen. Daarom sturen de engelen ons bepaalde kristallen om ons boodschappen te geven die verband houden met bepaalde gebieden in ons leven.Omdat God geen grenzen kent, en God de engelen schiep, kennen zij ook geen grenzen. Je hoeft je nooit zorgen te maken dat je de hemel lastig valt, want engelen zijn onvermoeibaar. Net zomin als God ooit moe wordt, hetzelfde geldt voor de engelen. We aanbidden de engelen niet, maar we erkennen dat God ze ons voor een heilig doel heeft gegeven.Je hele leven wordt je al vergezeld door je beschermengelen, en deze engelen houden onvoorwaardelijk van je.

Via je intuïtie leiden ze je om veilig, gezond en gelukkig te blijven.Je kunt altijd direct met God, Jezus en je beschermengelen praten. Je hebt hiervoor geen speciale gebeden, vaardigheden of voorwerpen nodig. Deze kaarten kunnen gewoon dienen om in gesprek met God te gaan, of je meer bewust te worden van de boodschappen die je beschermengelen je sturen. Maar wanneer je gespannen bent is het vaker eenvoudiger om door middel van orakelkaarten goddelijke boodschappen te ontvangen. Wanneer je de kaarten combineert met de kracht van de kristallen, dan worden de goddelijke boodschappen kristalhelder.

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl

IDEAL Giropay ING PayPal SOFORT
Creditcard Belfius Bancontact KBCCBC SEPA