fbpx

Filters

Enkele kaartlegging met de Lenormandkaarten

Kaart van de dag met de Lenormandkaarten, wanneer je snel een vraag wilt stellen is de Madame Lenormand enkele kaartlegging heel geschikt. Stel een vraag die duidelijk met ja of nee is te beantwoorden. De vraag moet altijd iets te maken hebben met iets dat jij zelf kunt doen (en niet met iets wat iemand anders kan doen, vraag dus niet: 'houdt hij van mij' of 'zal zij bij me terugkomen').

Gebruik geen ontkenningen als 'niet' of 'nooit', stel de vraag eenvoudig en eenduidig. Positieve, negatieve en neutrale kaarten Een positieve kaart is een ja, een negatieve kaart een nee, en een neutrale kaart vraagt om verdere uitleg of verdieping van de vraagstelling. Voorbeeld van een vraag... Vraag: Is het een goed idee om te verhuizen?

Antwoord: 'Het Anker'. Dit is een positieve kaart, het antwoord is dus ja. In dit geval past het huis bij je en zul je je er goed in voelen.

 

Klik hier

Madame Lenormand, of Mademoiselle Lenormand, heeft als geen ander glans gegeven aan het kaartleggen. Haar kaarten zijn de meest poplaire waarzegkaarten en worden wereldwijd gebruikt. Er gaat een nieuwe wereld voor je open als je met de kaarten werkt. De Lenormandkaarten geven je inzicht in allerlei levensvragen, zoals je relatie, je werk, je financiën enzovoort.

De Lenormandkaarten komen vooral tot hun recht wanneer ze met elkaar gecombineerd worden en met de betekenis van de indivuele kaarten. Bij elke methode wordt eerst en vooral de Persoonskaart aangeduid: is de vraagster of consultante een Vrouw dan wordt kaart nr. 29 de Persoonskaart. Is de vrager of consultant een Heer dan is kaart 28 de Persoonskaart en voor een kind wordt kaart nr. 13 Kindje de Persoonskaart.

De symbolen op de kaarten zijn veelvoorkomende symbolen uit het dagelijks leven en daarom zijn ze een onmisbaar instrument geworden voor iedereen, of je nu een leek of therapeut bent.

Er zijn verschillende legmethoden om de kaarten voor jezelf of voor anderen te leggen. Bestudeer vooral eerst de kaarten afzonderlijk

De Lenormandkaarten zijn geen tarotkaarten, ze hebben ieder een heel eigen karakter.

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl

IDEAL Giropay ING PayPal SOFORT
Creditcard Belfius Bancontact KBCCBC SEPA