fbpx

Filters

DE BETEKENISSEN VAN DE LENORMANDKAARTEN

Onze gratis lijst van Lenormandkaarten en hun betekenis helpen je bij het interpreteren en begrijpen van de betekenissen van de Lenormandkaarten.

Welkom bij de waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand 
Madame Lenormand, of Mademoiselle Lenormand, heeft als geen ander glans gegeven aan het kaartleggen. Haar kaarten zijn de meest poplaire waarzegkaarten en worden wereldwijd gebruikt. Er gaat een nieuwe wereld voor je open als je met de kaarten werkt. De Lenormandkaarten geven je inzicht in allerlei levensvragen, zoals je relatie, je werk, je financiën enzovoort.

De Lenormandkaarten komen vooral tot hun recht wanneer ze met elkaar gecombineerd worden en met de betekenis van de indivuele kaarten. Bij elke methode wordt eerst en vooral de Persoonskaart aangeduid: is de vraagster of consultante een Vrouw dan wordt kaart nr. 29 de Persoonskaart. Is de vrager of consultant een Heer dan is kaart 28 de Persoonskaart en voor een kind wordt kaart nr. 13 Kindje de Persoonskaart.

De symbolen op de kaarten zijn veelvoorkomende symbolen uit het dagelijks leven en daarom zijn ze een onmisbaar instrument geworden voor iedereen, of je nu een leek of therapeut bent.

Er zijn verschillende legmethoden om de kaarten voor jezelf of voor anderen te leggen. Bestudeer vooral eerst de kaarten afzonderlijk

De Lenormandkaarten zijn geen tarotkaarten, ze hebben ieder een heel eigen karakter. Klik op de kaart om de betekenis te lezen...

Jeu Lenormand waarzegkaarten - Harten-ruiter
Jeu Lenormand waarzegkaarten - Ruiten-klaverbladen
Jeu Lenormand waarzegkaarten- Schoppen-schip
Jeu Lenormand waarzegkaarten - harten-huis
Jeu Lenormand waarzegkaarten - harten-Boom
Jeu Lenormand waarzegkaarten - Klaver-wolken
Jeu Lenormand waarzegkaarten - Klaver-slang
Jeu Lenormand waarzegkaarten - Ruiten-lijkkist
Jeu Lenormand waarzegkaarten - Schoppen-ruiker
Jeu Lenormand waarzegkaarten - Ruiten-seizen

 

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl

IDEAL Giropay ING PayPal SOFORT
Creditcard Belfius Bancontact KBCCBC SEPA