fbpx

Filters

Je maandelijkse horoscoop: wat staat er voor je in de sterren in december?

Door: Mabel van den Dungen

December is de maand waarin de natuur zich heeft teruggetrokken en wij naar binnen keren. Om het afgelopen jaar te overdenken en plannen te maken voor het jaar dat komen gaat. Wat is voor jou een feestje waard? En wat is je beste voornemen?

Klik op je sterrenbeeld voor een uitgebreide reading van Mabel voor de maand december 2019

RAM 21 maart t/m 20 april  
STIER 20 april t/m 20 mei
TWEELINGEN 22 mei t/m 21 juni
KREEFT 22 juni t/m 22 juli
LEEUW 23 juli t/m 23 augustus
MAAGD 24 augustus t/m 22 september
WEEGSCHAAL 23 september t/m 23 oktober
SCHORPIOEN 24 oktober t/m 22 november
BOOGSCHUTTER 22 november t/m 21 december
STEENBOK 22 december t/m 19 januari
WATERMAN 21 januari t/m 19 februari

 

Op mijn youtube channel

.

Mabel van den Dungen (54) ziet body, mind and soul als één. Ze houdt op passievolle wijze van mensen met een krasje en is vastbesloten om haar liefde en kennis over zelfliefde en healing met zoveel mogelijk mensen te delen. Onderweg is ze overigens niet bang om daarbij haar eigen kwetsbaarheid te laten zien.

Ik geef de Tarotcoachingsessies in mijn House of Inner health. Ik noem de sessies zelf Tarotcoaching omdat er zoveel aan bod komt: numerologie, alchemie, astrologie, hypnotherapie, in contact komen met zielengroepen, nlp en eft. Mijn leggingen zijn uitermate geschikt als je prangende vragen hebt over je werk of zaak, je zielsbestemming, je blinde vlekken, bestaande en nieuwe relaties en waar je jouw soulmate kan vinden en wanneer.

Vanaf nu geef ik jaarreadings voor 2020. Je bent natuurlijk welkom in mijn House of Inner Health in Badhoevedorp. Dan kunnen we samen kijken wat 2020 voor jou in petto heeft en wat je valkuilen zijn. Maak gebruik van deze handige voorkennis! https://www.mabelvandendungen.nl/taro... 

Ik hoop dat je mijn reading fijn vond. Ik stuur je licht en liefde! Mabel

Follow me:

INSTAGRAM @mabelstarot

EMAIL: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WEBSITE: https://www.mabelvandendungen.nl

Facebook: Mabelstarot

  

Subcategorieën

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl