fbpx

Filters

OKTOBER TAROT HOROSCOOP

Door: Mabel van den Dungen

Mabel van den Dungen (54) ziet body, mind and soul als één. Ze houdt op passievolle wijze van mensen met een krasje en is vastbesloten om haar liefde en kennis over zelfliefde en healing met zoveel mogelijk mensen te delen. Onderweg is ze overigens niet bang om daarbij haar eigen kwetsbaarheid te laten zien.

Ik geef de Tarotcoachingsessies in mijn House of Inner health. Ik noem de sessies zelf Tarotcoaching omdat er zoveel aan bod komt: numerologie, alchemie, astrologie, hypnotherapie, in contact komen met zielengroepen, nlp en eft. Mijn leggingen zijn uitermate geschikt als je prangende vragen hebt over je werk of zaak, je zielsbestemming, je blinde vlekken, bestaande en nieuwe relaties en waar je jouw soulmate kan vinden en wanneer. Op mijn youtube channel Mabelstarot geef ik elke maand een gratis reading voor alle twaalf sterrenbeelden. 

De kaarten die ik deze maand gebruik zijn Enneagram Engelenkaarten, Mystieke Sjamanen Orakel en het Witches Tarot

Klik op je sterrenbeeld voor een uitgebreide reading van Mabel voor de maand oktober 2019

 

>>Ram 21 maart t/m 20 april 

boom

RAM; GELD & NIEUWE ROUTE

Er ligt geld en een nieuwe route in het verschiet. De maand begint met omgekeerd in jezelf zitten. Rammen geven zichzelf natuurlijk niet zo snel over, dus gaan ze zich eerst verzetten, maar juist uit de rust en de verveling rond de volle maan in ram op 13 oktober gaan de zaken zich verdiepen en vind je jezelf weer opnieuw uit. De mystieke sjamanen orakelkaarten set is natuurlijk weer van Uitgeverij koppenhol en jij hebt nummer 60: De zoektocht naar Inzicht van de Enneagram Engelenkaarten. Bij jou hoort Raphael, die je helpt met je heling. Nummer 7 en 6 van Raphael maakt 13 en is het getal 4: De keizer in de tarot, dus je zit superstevig in het zadel van je eigen energie.>>

>>Stier 20 april t/m 20 mei

the wild unknown tarot set

STIER; ZELF BEPALEN

Deze maand gaan jullie, praktische stieren, voelen in plaats van jullie herkenbare logica gebruiken. En natuurlijk kan die andere manier van waarnemen af en toe wat wiebelig aanvoelen omdat er ook zo veel is om uit te kiezen. Maar er ligt absoluut voorspoed in je kaarten als je zo dapper bent om naar je eigen gevoel te luisteren en zelf te bepalen wat je wilt. Je overall nummer is de 1, de magiër uit de tarot dus je kunt ook nog eens alles manifesteren wat je wilt. Van de Mystieke sjamanen kaarten is daar de beschermer van de aarde en van de engelen kaarten is er Uriël, die oproept om structuur aan te brengen in je scheppingskracht. >> 

 

 


 

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl