fbpx

Filters

Je maandelijkse horoscoop: wat staat er voor je in de sterren in het nieuwe jaar?

Door: Mabel van den Dungen

In het jaar 2019 hebben velen van jullie grote sprongen gemaakt in spirituele groei en bewustzijn. 

2020 staat in het teken van transformatie. Hierbij kan de samenstand van Pluto en Saturnus een keerpunt betekenen, en zal een flink stempel op een groot deel van het nieuwe jaar drukken. De samenstand tussen deze twee langzaam draaiende planeten komt niet vaak voor, de laatste keer was in 1982. Je wordt min of meer gedwongen om een verandering door te voeren en daarbij destructief gedrag en angsten los te laten.

Er zullen regelmatig keuzemomenten komen, waarbij de vraag is of je je gevoel gaat volgen en nieuwe, levensveranderende beslissingen gaat maken, of dat je alles liever bij het oude laat. Als jij je gevoel gaat volgen, en gaat doen wat jouw intuïtie je ingeeft, zul je merken dat er deuren opengaan en dat alles vanzelf gaat stromen. Het is dus goed om vooral je gevoel te volgen en alles wat je belemmert los te laten. Je zult hierbij veel steun krijgen van je ‘Hogere Leiding’ en je kunt ook sterk de aanwezigheid en sturing ervaren van overleden dierbaren.

Klik op je sterrenbeeld voor een uitgebreide reading van Mabel voor de maand Januari 2020

 

Op mijn youtube channel Mabelstarot geef ik elke maand een gratis reading voor alle twaalf sterrenbeelden. De kaarten die ik deze maand gebruik zijn de The Good TarotKarma Angel Cards, Vraag raad aan de Engelen en Inner Compass Love cards

Mabel van den Dungen (54) ziet body, mind and soul als één. Ze houdt op passievolle wijze van mensen met een krasje en is vastbesloten om haar liefde en kennis over zelfliefde en healing met zoveel mogelijk mensen te delen. Onderweg is ze overigens niet bang om daarbij haar eigen kwetsbaarheid te laten zien.

Je bent natuurlijk welkom in mijn House of Inner Health in Badhoevedorp. Dan kunnen we samen kijken wat 2020 nog meer voor jou in petto heeft en wat je valkuilen zijn. Deze consulten doe ik ook online. Handig toch, deze voorkennis? https://www.mabelvandendungen.nl/taro...

Ik hoop dat je mijn reading fijn vond. Ik stuur je licht en liefde! Mabel

Follow me:

INSTAGRAM @mabelstarot

EMAIL: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WEBSITE: https://www.mabelvandendungen.nl

Facebook: Mabelstarot

Haar extensions & Make up Belavance: La Maison Amsterdam https://bit.ly/2VFc5LZ

Subcategorieën

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl

IDEAL Giropay ING PayPal SOFORT
Creditcard Belfius Bancontact KBCCBC SEPA