fbpx

Filters

>>

Hallo lieve Stiertjes van mij. Deze maand hebben jullie enorm veel ondersteuning van de maan. Er is mogelijkheid tot diepe transformatie. Jullie mogen de emotionele rijkdom in al haar overvloed ontvangen. Juli is de maand waarin jullie worden gedragen en Blessed zijn. Jullie Engelen kaart uit het deck van Doreen Virtue Engelen & Kristallen geeft de steen Amber voor diepe reconnection met het universum. 

>>

Hallo lieve Tweelingen, dit is de maand om meer balans aan te brengen in jullie prachtige superbrein. Jullie racen mentaal door het leven als Max Verstappen, maar het is veel slimmer om op interval tempo door het leven te gaan. Genieten is net zo belangrijk als scoren. Want dat kunnen jullie eigenlijk al als de beste. Jullie steen is Ametrien en die vraagt ook om balans tussen jullie vrouwelijke energie en mannelijke energie. De kaart komt uit het deck Engelen & Kristallen van Doreen Virtue.

>>

Hallo lieve kreeftjes gefeliciteerd met jullie verjaardag! Deze maand staat heel erg veel in jullie 2e huis wat voor een groot deel verantwoordelijk is voor jullie geld zaken. Deze maand is de maand om harmonie aan te brengen, dmv je gevoel, hoe je geld wilt verdienen. Wat voor werk je wilt doen en ook hoe je dat wilt doen. Dus aardse zaken opnieuw vormgeven doormiddel van harmonie in je gevoel. En dat geldt ook voor je relaties. Jullie steen is aquamarijn en die staat ook voor harmonie. De kaart komt uit het deck Engelen & Kristallen van Doreen Virtue.

>>

Hallo Lieve Leeuwen, deze maand hebben jullie de JACKPOT! Er is geen betere tijd dan deze voor jullie. Alle planeten en eclipsen staan mega positief, dus wees je bewust dat deze maand juli een groot geschenk is om je leven echt een andere richting, kleur en voorspoed te geven! Van de Engelen & Kristallen kaarten hebben jullie de Tanzaniet. Baron `Siegmund van Eidelstein. Ja ik verzin het niet vond deze steen in 1805 maar de Masai het nomaden volk uit Tanzania waren echt de eerste hoor! Ik hoop je volgende maand terug te zien. En go get them tiger. 

>>

Hallo lieve Maagden. Deze maand kunnen en mogen jullie jezelf bevrijden van je werk-ethos, maar ook van een gebroken hart. Het is tijd om je over te geven aan het leven. Laat alles los en het leven zal je mooiere zaken er voor terug geven. Geef je over en bevrijd jezelf. Je steen is de robijn en die zal je helpen met je healing. De kaart komt uit het deck Engelen & Kristallen van Doreen Virtue.

>>

Hallo lieve Weegschaal, deze maand mag en kun je je dromen verwezenlijken. Het leven vraagt je echt om te luisteren naar dat wat je zelf al zo lang wenst. Dus grijp die kans in dit eclipse season. Ook zullen vrienden en familie belangrijk zijn. Wellicht moet je hier en daar een duidelijke grens neerleggen om je eigen energie-huishouding op peil te houden. Je steen is de heldere kwarts en zij zal je helpen je daarbij helpen. De kaart komt uit het deck Engelen & Kristallen van Doreen Virtue.

>>

Hallo lieve Schorpioenen. Jullie planeet Mars staat in gogogo stand! En je krijgt alle support uit het universum om je bewustzijn te verhogen en uit zelf gebouwde beperkingen te stappen. Jullie krijgen toestemming om verder te gaan als jezelf en om ook echt zichtbaar te worden. Hoe mooi is het dat je jezelf opnieuw gaat leren kennen, door de onschuldige ogen van een kind. Jullie Engelen & Kristallen kaart van Doreen Virtue is Maldoviet en die staat voor het op eigen wijze doen. Onconventioneel zijn. Mijn zegen heb je! Met al mijn liefde.

>>

Hallo lieve Boogschutters. Ik trek jullie even voor deze maand zoals ik al beloofd had vorige maand. Want waarom moeten jullie altijd als bijna laatste komen. Deze maand gaan er prachtige dingen gebeuren, maar dan vraag ik wel aan je of je mee wilt bewegen met het leven. De wijsheid ligt op jullie vingertoppen en je mag het leven helemaal opnieuw gaan invullen zoals jullie zelf willen. Daar vergt wel wat wijsheid en overgave van jullie, want de leider zijn, brengt ook verantwoordelijkheid met zich mee. Jullie kunnen dat! Met al mijn liefde Mabel

>>

Hallo Lieve Steenbok, deze maand staan de sterren heel gunstig voor echt liefde. Dat kan zijn verdieping in je huidige relatie of je kunt nieuwe liefde tegenkomen. Jij kunt het allemaal eigenlijk wel alleen, maar je mag meer intimiteit toelaten. Het is deze maand belangrijk om alles eens goed onder de loep te nemen en het anders te doen. Laat het oude varen, het zal je bevrijden. Je steen is de rozenkwarts en zij zal je helpen je hart zachter en roze te maken. De kaart komt uit het deck Engelen & Kristallen van Doreen Virtue. 

>>

Hallo lieve Watermannen deze maand mag en kun jij je helemaal opnieuw gaan uitvinden. Dat gaat niet door als een malle actie te ondernemen, maar juist door even niets te doen en heel zorgvuldig naar allerlei aardse zaken te kijken. Je steen is Turkoois en vraagt je opnieuw naar je spirituele pad te kijken. Dus even alle logica aan de kant gooien en voelen. Want dat kunnen jullie echt als de bovenste beste. Deze maand herrijs je als een Phoenix uit je as! Het is echt een Rebirth! De kaart komt uit het deck Engelen & Kristallen van Doreen Virtue.

>>


Hallo lieve Visjes. Jullie krijgen deze maand alles voor elkaar. Het is wel heel belangrijk om niet te gaan zitten 'Madame Mikmakken', en bepaalde zaken dwingen. Het leven legt prachtige kaarten voor je neer, maar het is echt de bedoeling dat je connect met je intuitie. Juist omdat er zoveel aardse zaken voorspoedig zullen gaan, is het belangrijk dat je blijft voelen en goed voor je lichaam zorgt. Ook hoef je niet alles te zeggen, wat in je op komt. En check alle contracten extra goed of laat er een pro naar kijken. Met al mijn liefde Mabel

Ik hoop dat je mijn reading heilzaam vond, zou het ontzettend leuk vinden als je lid wordt van mijn yoututube kanaal Mabelstarot. ik stuur je licht en liefde, Mabel.

€22,25 Engelen & Kristallen Orakelkaarten

Kristalheldere boodschappen van kristallen en engelen

Engelen en kristallen zijn geschenken van God voor een gelukkiger en gezonder leven. Engelen zijn krachtige boodschappers van zijn zuivere liefhebbende energie, en kristallen verveelvoudigen deze energie op een mooie manier. De combinatie van kristallen en engelen maakt de goddelijke liefde nog veel grootser, en kan ons nog beter ondersteunen!

Met deze 44 kaarten geeft Doreen Virtue je liefhebbende energie en positieve boodschappen. Marius Michael-George maakte de schitterende afbeeldingen op de kaarten. De bijbehorende handleiding laat je zien hoe je accurate readings kunt geven en geeft je de aanvullende betekenis van iedere kaart om over na te denken en voor dieper inzicht.

 

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl

IDEAL Giropay ING PayPal SOFORT
Creditcard Belfius Bancontact KBCCBC SEPA