fbpx

Filters

 

Ik geef de Tarotcoaching sessie in mijn House of Innerhealth. Ik noem de sessies zelf Tarotcoaching omdat er zoveel aan bod komt, numerologie, alchemie, astrologie, hypnotherapie, connecten met zielengroep, nlp en eft. Mijn leggings zijn uitermate geschikt als je prangende vragen hebt voor je business, je ziels bestemming, je blinde vlekken, bestaande en nieuwe relaties en waar je in Godsnaam nou jouw soulmate kan vinden en wanneer. Op mijn youtube channel

geef ik elke maand een gratis reading voor alle twaalf signs. 

De kaarten die ik deze maand gebruik zijn uiteraard weer van Uitgeverij Koppenhol en het zijn The Wild Unkown kaarten van Kim Krans. Een speels en lief deck en een super creatieve uitvoering van de standaard Rider Waite tarotkaarten.

Klik op je sterrenbeeld voor een uitgebreide reading van Mabel voor de maand juli 2019

>>

Lieve rammen, deze maand is het spelen, genieten, creatief en vrij zijn. Het is ontzettend belangrijk om de eerste twee weken van augustus te genieten van het leven en vrij te zijn. Jullie zijn deze maand licht, speels en creatief. Ga daarin mee. De laatste twee weken heb je zoveel plannen en ideeën, die je ook nog eens concreet en vol passie kunnen neerzetten! 

 

>>

Hallo lieve stieren! Het is belangrijk de eerste twee weken van de maand om echt wat quality time voor jezelf te nemen. Lekker je huis mooier maken, je omgeving, je lichaam ergo: de kwaliteit van leven voor jezelf upgraden. Daarna mag je weer go, go, go en projecten oppakken. Met ten of pentacles in de 2e week, komt die ondernemingsgeest vanzelf weer als de zon achter de wolken vandaan. Dus geniet eerst en onderweg ook. Je bent de basis onder de familie, straal van binnenuit. En ook het buitenland lonkt deze maand in de laatste twee weken. Vakantie of nieuwe ideeën. Lieve stier geniet en straal van binnenuit! 

 

>>

Hallo lieve Tweelingen. Ja het is een maand van wedergeboorte. Jullie gaan weer een nieuwe laag in jezelf aanboren. Hoe mooi dat je naast al je bestande kwaliteiten, weer een nieuwe kleur in jezelf gaat ontdekken. Natuurlijk kan dat met groeistuipen gepaard gaan, maar ik beloof je: het is het waard. De planeten zijn jullie goed gezind en jullie hebben als bonus ook nog eens The Golden Egg, dus het universum gaat het vanzelf op je stoepje afleveren. Dus fladder, ga naar buiten het ei komt vanzelf uit. 

 

 

>>

Hallo lieve Kreeften. Godzijdank een maand met passie, zegen en voorspoed. Mars en Venus komen heel positief te staan voor je eigenwaarde en je werk, geld en gezondheid. Het is heel belangrijk om je eigen gevoel te volgen en jezelf in een nieuw daglicht te gaan zien. Het universum, de oneindige intelligentie of het leven, hoe je het ook noemen wilt, blaast wins onder je vleugels, dus ondanks dat het een vakantie maand is, je kunt enorm veel winst boeken. Je kaart van Kim Krans is de Firefly en dat maakt alles licht en super creatief met bliksemregen van nieuwe ideeen. 

 

 

>>

Hallo lieve Leeuwen! Gefeliciteerd met je verjaardag of soon to be verjaardag. Het is een uiterst passionele maand voor jullie. Toch is het belangrijk om zacht en op een nieuwe manier naar jezelf en jouw relaties te kijken. Het is supermaand voor nieuwe romance en rond de derde week ga je ook evalueren hoe jij wilt liefhebben en wat je daar aan veranderen wilt. Je kaart is het Lam.

 

 

>>

Hallo lieve maagden en gefeliciteerd voor wie in augustus jarig is. Er is 1 en al zegen voor jullie deze maand. Het is wel een voorwaarde dat je tijd en rust voor jezelf neemt de eerste twee weken om zaken eens goed tegen het licht te houden en los te laten wat gewoon niet meer voor jou werkt. De derde week is het belangrijk dat je je gezondheidsrituelen opnieuw installeert en met heel veel zachtheid beter voor jezelf gaat zorgen. In de laatste week krijg je een energie boost en een aura van schoonheid om je heen. Ik zeg gefeliciteerd met deze geweldige maand. Jullie hebben de Crow en die staat voor magische spiritualiteit en verdieping. Met al mijn liefde Mabel. 

 

>>

Hallo lieve weegschalen. Jullie mogen in deze relatief rustige maand een stuk luchthartiger door het leven. Laat los wat je naar beneden haalt. Speel als een dolfijn in de golven en ga zeker de eerste twee weken van augustus lekker naar buiten. Connect met vrienden en wees gewoon eens zalig het middelpunt, anderen zullen je sowieso als het middelpunt zien. De derde en vierde week mag je meer je spirituele hoed opzetten en echt diep naar binnen gaan. De 15e is volle maan in jouw 12e  huis. Het huis van geheimen, het verborgene, spiritualiteit en verdieping. Jullie kaart is de dolfijn. De vrolijke zachte en boven alles speelse healer.

 

 

>>

Hallo lieve schorpioenen, er is veel voorspoed en zegen op werkgebied deze maand voor jullie. Het is echter wel zaak dat je de eerste week van augustus wat oude demonen van je bij het oud vuil zet. Want hoe schoner jouw energie is, hoe meer voorspoed en zegen het leven jou kan geven. Jullie kaart is de tijger. Wat mij zegt dat jullie voldoende kracht, power en moed hebben om voor eens en voor altijd, hele diepe oude patronen en angsten los te laten. Overwinning is jullie mantra deze maand. 

 

 

>>

Hallo lieve Boogschutter, augustus is een maand van verdieping en de liefde. Liefde voor jezelf, maar ook kans op een nieuwe grote liefde of echt profound verdieping van je huidige liefdesrelatie. Je ziel en de sterren, vragen je om diep naar binnen te gaan en te reconnecten met je wijsheid. Die is groots en je kunt daar anderen mee verlichten. Dus duik deze maand in met de lichtheid van de firefly! The universe is on your side!

 

 

>>

Hallo lieve Steenbokken, er is enorm veel potentie om echt bij je eigen kern en waarheid uit te komen. Spiritueel is dit een tijd van enorme diepgang. Maar niet alleen op spiritualiteit ook op andere vlakken in je leven. Je trekt in ieder geval allerlei soorten mensen aan, omdat je gaat stralen van binnenuit. Ja en wie wil daar nou niet dicht bij zijn. Je kaart is de schorpioen. En daar ben ik blij mee, want als jij zo loopt te stralen, is het ook heel fijn dat je op blijft letten. Zowel in de liefde als op zakelijk vlak. Met al mijn liefde Mabel.

 

 

>>

Hallo lieve Watermannen, er hangt liefde in de lucht deze maand. Dit is je kans om al je kaarten op tafel te leggen en nu eens het echt als jezelf te gaan doen door helder en liefdevol je grenzen aan te geven. Misschien moet je rond de 15e van de maand nog wat zaken of 'persoon' loslaten, om opnieuw en als herboren in jouw koninklijke kracht komen te staan. Anderen zien wat jij waard bent en willen zelf financieel in je investeren. Je kaart is de Zwaan. 

 

 

>>

TurtleHallo lieve mooie vissen. Het is een prachtige mooie maand voor jullie. De eerste twee weken zijn weken van ontvangen, geven en delen. Vooral de 2e week ga je vol gas aan de slag vooral op werk gebied. In de 3e week mag je loslaten en als je dat hebt gedaan, kun je in de 4e week een hele nieuwe en schone cyclus ingaan met nieuw vertrouwen in jezelf en het leven. Jij komt op zeker op je pootjes terecht, ook al doe je dat soms met een omweg. Trust yourself, alles geschied zo dat het Goddelijke kan samenvallen. Je kaart is de schildpad.

 

Ik hoop dat je mijn reading heilzaam vond, zou het ontzettend leuk vinden als je lid wordt van mijn yoututube kanaal Mabelstarot. ik stuur je licht en liefde, Mabel.

 

€36,95 The Wild Unknown Animal Spirit Deck and Guidebook (Official Keepsake Box Set)

The Wild Unknown Animal Spirit Set

This striking and accessible deck celebrates the great creatures that populate our world. 63 magical drawings by Kim Krans reawaken our innate spiritual connection to the animal kingdom. The qualities of the five elements interweave with each creature’s habitat and behaviors to deepen tarot readings and inspire the wild spirit within you. Includes a fold-out “mystery” card.

https://youtu.be/MKQKG7EMFoQ

€30,80 The Wild Unknown Tarot Deck and Guidebook (Official Keepsake Box Set)

The Wild Unknown Tarot is a modern tarot classic, a magical journey of self-discovery illuminated by symbols and archetypes of the natural world. For the first time, this box set brings together the deck and guidebook in one lavish edition designed by artist and author Kim Krans. Tap into higher truths and universal mysteries through the intuitive wisdom of the Wild Unknown Tarot.

https://youtu.be/dbaSi43lE0A

 

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl

IDEAL Giropay ING PayPal SOFORT
Creditcard Belfius Bancontact KBCCBC SEPA