fbpx

Filters

 


De tweeling is snel als kwikzilver. Ze zijn hongerig naar kennis in alle vormen. Boeken verslinden, brede interesse, alertheid en heeft belangstelling voor het anders zijn van de ander. Tweelingen nemen gretig nieuwe informatie op, verslinden boeken, kranten, weekbladen t.v. kortom alles wat nieuwe informatie oplevert.


De kreeft is liefdevol, zorgzaam en huiselijk. De kreeft is een grote ‘voelerd’ en een ‘grote’ lieverd. Zij of hij wil iedereen het liefst verzorgen. Je kunt een kreeft niet meer in zijn element laten zijn, dan bij familie. Ze lijken vaak op de achtergrond en dat klopt, maar eigenlijk bepalen ze voor een groot deel wat er zoal gebeurt in een relatie, op het werk of in de familie.


De Leeuw is de zon in het universum. Het is vaak een persoonlijkheid die hoge eisen aan zichzelf stelt. Hij of zij kan heel trots op zijn prestaties en wil die ook graag laten zien aan anderen. Het middelpunt is een plek waar de Leeuwtjes zich heel senang voelen.


De Maagd is precies en houdt als geen ander van de drie R’s: rust, orde en regelmaat! De Maagd is een harde werker, maar in juni mag je het allemaal even van je af laten glijden, want het nieuwe zal zich in de derde week als vanzelf aan je presenteren.


De Schorpioen is de meest intense van alle zodiac signs. Hij/zij voelt, ziet, weet, voorspelt wat anderen niet zien. Soms kan dat ook te veel zijn voor jezelf. Doe het deze maand eens anders en ontvang een zegen voor nieuwe getoonde moed.


De Weegschaal wil rust, harmonie en zoekt altijd naar z’n eigen balans. Ze zijn sympathiek en rustig. Deze maand hebben ze het heel goed voor elkaar, want er hangt financiele voorspoed in de lucht!


Deze maand is er fantastisch nieuws, omdat je aan een prachtige nieuwe cyclus gaat beginnen. Hoe mooi is het om helemaal opnieuw te beginnen, met een puur en onbezorgd hart! Go for it!


Er is heel veel transformatie deze maand. Verzetten heeft geen zin. Geef je over en luister goed naar alles en iedereen om je heen. Het zal je bevrijding en voorspoed brengen!


Geluk is deze maand aan je zijde. Jouw aartsengel is Shekinah. Shekinah is de hoogste vrouwelijke energie onder de engelen. Ze zal je helpen je zielenrust en de liefde te vinden. In jezelf en bij alles en iedereen om je heen.


Jullie zijn wel mijn lieverds. Normaal willen zijn, maar toch alles voelen en net doen alsof dat niet zo is! Reconnect, het is al helemaal goed zoal het nu is! Je speciale engel deze maand is Ariel.

Ik hoop dat je mijn reading heilzaam vond, zou het ontzettend leuk vinden als je lid wordt van mijn yoututube kanaal Mabelstarot. ik stuur je licht en liefde, Mabel.

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl

IDEAL Giropay ING PayPal SOFORT
Creditcard Belfius Bancontact KBCCBC SEPA