JEU LENORMAND
HEER

Echtgenoot, partner, vriend.

De heer vertegenwoordigt de mannelijke persoonskaart. Het is de kaart die de consultant voorstelt. Trekt een vrouw deze kaart, dan stelt hij de echtgenoot, partner of vriend voor. De heer is de belangrijkste kaart in de Lenormand kaarten omdat je vanuit zijn plek het spel interpreteert.

Combinaties: Lelies en de heer vertegenwoordigen een oudere man. Heer en vrouw op een rij stellen meestal de partners voor. Laten we hopen dat de zeis er niet bij ligt, want dan is het met de liefde gedaan. Heerbeer en toren stellen meestal de chef, directeur van een bedrijf voor. Vraag je je af ’of je ooit zal trouwen’. Wanneer heerwegring en vissen in de toekomst liggen, luidt het antwoord ‘nog even geduld’.  Je gaat trouwen en je geliefde neemt ook nog een goed gevulde portemonnee mee!

Zon is de bijbehorende planeet. De  zon is geen planeet maar een hemellichaam. Zijn stralen verwarmen ons en geven energie en kracht. De zon vertegenwoordigt alles wat groots, royaal en belangrijk is. Het metaal dat bij de zon hoort is goud. De kleuren van de zon zijn goud, oranje en geel. Karbonkel en diamant zijn de stenen die bij de zon horen.


 © Lenormandkaarten Koppenhol Uitgeverij

Geef een antwoord