5/5

Het REICK vragenspel

Leer uit jouw comfort zone te stappen. Verbetert jouw communicatie skills, het spel verbindt en leert goede vragen te stellen aan jezelf en de ander.

22,75

Niet voorradig

Vanaf €30 geen verzendkosten (€ 2,50)

Vanaf €50 geen verzendkosten (€ 4,95)

Voor 16:00 besteld, volgende dag in huis

Het REICK vragenspel verbind, het maakt jouw leven completer en rijker. Kom meer te weten over jezelf en anderen. Waar, wie of wat je ook bent. Voor de mensen die durven uit hun comfort zone te stappen.
Alles begint met een gedachte! Hier willen en kunnen wij verandering in brengen, daarom hebben wij dit REICK vragen & doen spel gerealiseerd voor iedereen! De meeste spellen zijn voor jong tot oud, maar wat is oud? Je bent zo jong als dat jij je voelt. Wij geloven niet in leeftijd. Door het spel ontstaan die ziel tot ziel gesprekken weer en sta je stil bij het leven van jezelf en jouw medespelers. Dit geeft elkaar waardering, vertrouwen, verbondenheid en het toont interesse. Dit behoort tot onze missie om deze onderwerpen terug te brengen bij de mensen. Onze wens is dat er weer echt tijd maken voor elkaar is, praten over wat ons bezighoudt, eerlijk zijn over wat we voelen, naar elkaar luisteren, interesse hebben in elkaar en bovenal elkaar liefhebben. Alleen zo kan iedereen in vrijheid leven en zich bewegen op een manier waar een ieder zich fijn en vertrouwd bij voelt. Dit REICK vragenspel is daar de goede basis voor.
Wij houden van activiteit. Er zitten 10 ‘doen’ kaarten bij, die ervoor zorgen dat je actief bezig bent en elkaar leert kennen op verschillende manieren. Ennuh… dingen doen is goed voor lichaam en geest. Dit spel is al met veel enthousiasme gespeeld onder (jong) volwassenen, vrienden en familie.

Uitgeverij

Taal

Auteurs

Inhoud

ISBN

Het REICK vragenspel

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Anderen bekeken ook

Recent bezochte artikelen

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
Scroll naar top

Inloggen

TRACK & TRACE

Vul je bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigings-e-mail die wij je hebben toegestuurd.

Verzendkosten

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 30 < Nederland
Gratis verzending bij bestelling vanaf € 70 < België
Voor zakelijke klanten gelden andere verzendtarieven.