Volle Maan in Leeuw 28 januari

Op 28 januari staat de volle maan in Leeuw. Centraal staan ‘ontwaken’ en het zien van ‘de waarheid’. Maar wat is de waarheid? En is er wel één ultieme waarheid? Iedereen heeft zo zijn eigen waarheid en sommige van ons zien die ook nog eens als de enige absolute waarheid. 

Dit thema gaat de aankomende weken net zo lang wringen, totdat er mega-explosies komen, doordat Uranus en Jupiter op de 17e in een vierkant tegenover elkaar gaan staan. Uranus (de planeet van de revolutie, shock, verrassingen, cyberaanvallen, ontploffingen en absolute drang naar vrijheid tegen elke prijs) en Jupiter (de planeet van de expansie, de verdubberlaar van alles waar deze bij in de buurt komt, de toekomstkijker en liefhebber van vrijheid).
Zelfs de Eiffeltoren heeft een extra ‘stutje’ nodig om overeind te blijven met deze conjunctie, dus houd jij je hoed maar stevig vast de aankomende tijd.
Ik ben naast mijn coaching praktijk, intensief aan het schrijven aan een nieuwe roman, maar ik kan geen rust vinden voordat ik deel wat ik voorvoel. Het is voor mij overduidelijk wat er staat te gebeuren in deze astrologische snelkookpan, vandaar dat ik toch achter mijn bureau vandaan kom om het met je te delen. Ik hoop dat je wat aan deze reading hebt en haar doorstuurt naar een lieve vriend of vriendin, zodat we elkaar kunnen ondersteunen en verlichten in aanloop naar deze prachtige volle maan in Leeuw op 28 januari 2021.
mabels tarot

Nieuwe maan in Steenbok 12 januari

Mars staat in het tweede huis van stier, dus je kunt niet gewoon maar doorrammen, want dan maak je de stier kwaad en is hij niet meer tot bedaren te brengen! Dus luister naar de onzichtbare invloeden van de planeten, die ogenschijnlijk jouw ‘huis’ geruisloos passeren. Zo is het verstandig om vanaf 12 januari met Nieuwe Maan Steenbok conjunct Pluto je leven te inventariseren en extra voorzorgsmaatregelen te nemen voor de toekomst, door te evalueren of je al het oude goed hebt afgesloten of dat je dat alsnog moet doen? Nu is het de meest ideale tijd om je overvloed bewustzijn te upgraden en op de barricade te staan om anderen te helpen, of moet jij toch wellicht even schuilen in een grot van creativiteit? Ik voel met je mee en doe dat voor alle twaalf sterrenbeelden.

Volle Maan in Leeuw 28 januari

Het teken Leeuw is onlosmakelijk verbonden met de energie van de Zon. Veel, warm, licht, ruimtelijk en extreem krachtig! Het vijfde huis is het huis van de Leeuw en het geeft creativiteit, levenslust, passie, romantiek, seks en natuurlijk leiderschap. Leeuwen zijn royaal, zien geen aardse beperkingen en willen vaak graag alleen op hun troon zitten, omdat het ze er dan nog beter uitzien daar in die spotlights! En geef ze eens ongelijk, ze zijn ook koninklijk en prachtig. Vol vertrouwen stappen ze door het dierenrijk en voor de vorm brullen ze een beetje om zich heen. Uiteraard meer voor zichzelf dan voor de ander, want wie zou er twijfelen aan hun leiderschap?! Toch zou deze zalige, heerlijke en bij vlagen arrogante energie, zich nu tot een echte volwassen en empathische leider kunnen ontwikkelen. Samen spelen en samen delen. En dat betekent dan ook dat er af en toe iemand anders op de troon mag zitten, die het anders ziet en anders doet. Het oude denken, het oude establishment, het oude graaien, het oude schaarste denken, valt uit elkaar en dat brengt bij achterhaalde machtswellustelingen echt naargeestigheid naar boven. En helaas blijft het dan niet bij brullen.

De volle maan in Leeuw, is de energie van de natuurlijke leider. En zij vraagt ongeacht welk van de twaalf tekens je bent, om je eigen verantwoordelijkheid en persoonlijk leiderschap te omarmen. Zorg met al dat ontploffingsgevaar van Mars en Uranus om je heen, dat je absoluut op je eigen muziek blijft dansen, in plaats dat je in een virtuele Barfight terecht komt, met mensen die je niet kent en waarschijnlijk ook nooit meer zult tegenkomen. Laat alle disharmonie van je afglijden, als water van een eend!

Ik zou het ontzettend leuk vinden als je lid wordt van mijn YouTube Channel, of deze reading doorstuurt naar een vriend of een vriendin, die daar iets aan heeft. Zo verlichten we elkaar in het licht van de Volle maan op 28 januari.

Ben je een slowbird en heb je mijn jaarreading nog niet gekocht voor 2021, dan heb je geluk, want vanaf 12 januari zijn alle twaalf readings in de aanbieding voor 10 euro. https://www.mabelvandendungen.nl/product/jaarreading-2021-plus-ebookje/

Mocht je interesse hebben een in Medium reading, dan kun je die via mijn site boeken https://www.mabelvandendungen.nl

De Muse tarot, het Boodschappen van de dieren Orakel van Colette Baron-Reid en een traditioneel Rider A.E Waite deck.

Met al mijn liefde Mabel

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
Scroll naar top

Inloggen