Hoop | Elfen Orakel | Karen Kay

Het elfen Orakel –  Hoop

Er is altijd hoop, zelfs als we denken van niet. Optimisme kan helpen om negatieve situaties te veranderen in iets positiefs.

De Elf van Hoop herinnert je eraan om hoop te blijven houden, want het biedt je een uitweg uit je huidige situatie. Hoe hopeloos de situatie ook lijkt, als je diep in je hart kijkt, zie je een glimpje hoop. Dit leidt je naar een betere toekomst. Deze kaart vertelt ons om altijd hoop te houden, want positieve gedachten kunnen onze toekomst letterlijk veranderen.
Op deze kaart staat een regenboog – een symbool voor hoop – en de vredesduif, die naar de elf vliegt, vertelt dat hoop en vrede vaak samenkomen en dat alles mogelijk is. Soms hebben we gewoon een extra stimulans nodig. Daarom verschijnt de duif, om je te vertellen dat de elfen er voor je zijn als je het moeilijk hebt.
Hoopvol blijven is moeilijk als mensen om je heen negatief zijn of vol twijfel zitten. Maar, onthoud dat hoop diep vanbinnen in ons hart zit en dat je deze altijd moet koesteren. Wijsheid van het hart en hoop helpen jou en je naasten door elke situatie heen. Wees moedig en vertrouw op de Elf van Hoop, want ze brengt vrede en wonderen.


© Het Elfen Orakel, Karen Kay

Geef een antwoord