Je dagelijkse OM, leer te leven!

9,50

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Vanaf €30 geen verzendkosten 

Vanaf €50 geen verzendkosten 

Voor 16:00 besteld, volgende dag in huis

In 2004 heb ik samen met mijn echtgenoot DailyOm opgericht met het idee om boodschappen van hoop, bewustzijn en liefde via e-mail te verzenden. Elke dag sturen we een verhaaltje op over onderwerpen zoals meditatie, relaties of over de natuur in woorden die eenvoudig tot je hart doordringen. Er zijn gebeurtenissen en omstandigheden in het leven waar we als mens allemaal op onze weg om te groeien doorheen gaan.

Al sinds het begin van onze reis hebben wij steeds de wens gekoesterd om de wijsheid van DailyOm in boekvorm te publiceren en nu houd jij het eerste deel ervan in handen. Laat de energie van de woorden op deze bladzijden je op aangename wijze begeleiden op je pad naar bewustzijn en zelfverwerkelijking.
Als hoofdredacteur van DailyOM wordt mij vaak gevraagd hoe het mij lukt elke dag weer een verhaal tevoorschijn te toveren. Dat is inderdaad een van de moeilijkste dingen in mijn werk – maar het kan net zo goed het gemakkelijkste zijn. De meeste ideeën krijg ik via meditatie en soms wil het universum dat ik naar mijn eigen leven kijk en over mijn eigen ervaringen schrijf. Uiteindelijk wonen we allemaal op dezelfde aarde en hebben we dezelfde soort ervaringen. Ik krijg ook veel inspiratie vanuit de natuur … elke dag bewonder ik haar schoonheid, haar wijsheid en haar bereidheid om de mensheid te helpen helen.
We ervaren allemaal vreugde, pijn, liefde en verdriet – niemand uitgesloten, ikzelf ook niet. Ik heb het pad op dezelfde manier als jij bewandeld en ik heb mijn leven diepgaand onderzocht en veranderingen aangebracht waar ik voelde dat ze nodig waren. Ik zou deze verhalen niet aan jou kunnen voorleggen zonder dat ik er zelf mee had gewerkt. Ik hoop van harte dat je troost in deze boodschappen zult vinden; dat ze wellicht een vuur in je doen ontbranden, gesprekken op gang brengen of veranderingen veroorzaken; en zelfs dat je er iets nieuws van zult leren als je daar voor kiest. Ik ben heel blij dat wij samen op weg gaan.

Hartelijke groeten,
Madisyn

 

Gewicht440 g
Afmetingen165 × 149 × 22 mm
Productnummer

026

ISBN

9789085081715

Inhoud

312 pagina's

Taal

Uitgeverij

Datum uitgave

februari 2012

Auteurs

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Je dagelijkse OM, leer te leven!” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je dagelijkse OM, leer te leven!

9,50

Beschikbaarheid: Uitverkocht

In 2004 heb ik samen met mijn echtgenoot DailyOm opgericht met het idee om boodschappen van hoop, bewustzijn en liefde via e-mail te verzenden. Elke dag sturen we een verhaaltje op over onderwerpen zoals meditatie, relaties of over de natuur in woorden die eenvoudig tot je hart doordringen. Er zijn gebeurtenissen en omstandigheden in het leven waar we als mens allemaal op onze weg om te groeien doorheen gaan.

Al sinds het begin van onze reis hebben wij steeds de wens gekoesterd om de wijsheid van DailyOm in boekvorm te publiceren en nu houd jij het eerste deel ervan in handen. Laat de energie van de woorden op deze bladzijden je op aangename wijze begeleiden op je pad naar bewustzijn en zelfverwerkelijking.
Als hoofdredacteur van DailyOM wordt mij vaak gevraagd hoe het mij lukt elke dag weer een verhaal tevoorschijn te toveren. Dat is inderdaad een van de moeilijkste dingen in mijn werk – maar het kan net zo goed het gemakkelijkste zijn. De meeste ideeën krijg ik via meditatie en soms wil het universum dat ik naar mijn eigen leven kijk en over mijn eigen ervaringen schrijf. Uiteindelijk wonen we allemaal op dezelfde aarde en hebben we dezelfde soort ervaringen. Ik krijg ook veel inspiratie vanuit de natuur … elke dag bewonder ik haar schoonheid, haar wijsheid en haar bereidheid om de mensheid te helpen helen.
We ervaren allemaal vreugde, pijn, liefde en verdriet – niemand uitgesloten, ikzelf ook niet. Ik heb het pad op dezelfde manier als jij bewandeld en ik heb mijn leven diepgaand onderzocht en veranderingen aangebracht waar ik voelde dat ze nodig waren. Ik zou deze verhalen niet aan jou kunnen voorleggen zonder dat ik er zelf mee had gewerkt. Ik hoop van harte dat je troost in deze boodschappen zult vinden; dat ze wellicht een vuur in je doen ontbranden, gesprekken op gang brengen of veranderingen veroorzaken; en zelfs dat je er iets nieuws van zult leren als je daar voor kiest. Ik ben heel blij dat wij samen op weg gaan.

Hartelijke groeten,
Madisyn

 

Gewicht440 g
Afmetingen165 × 149 × 22 mm
Productnummer

026

ISBN

9789085081715

Inhoud

312 pagina's

Taal

Uitgeverij

Datum uitgave

februari 2012

Auteurs

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Je dagelijkse OM, leer te leven!” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top