Filters

alanafairchildbanner

ALANA FAIRCHILD

Vaak vraag ik me af hoe ik mijn werkzaamheden moet omschrijven. Vandaag is mijn antwoord zielenfluisteraar, sjamaanpriesteres, spiritueel alchemist en medium voor hemelse stemmen. Op dagen dat ik wat minder welbespraakt ben, ben ik spiritueel leraar en heler. Ik verbind mensen met hun goddelijke ziel zodat ze de weg van hun hoogste spirituele bestemming kunnen volgen, wat die ook mag zijn.
Ik heb altijd een bewuste verbintenis met Spirit gevoeld. Toen ik negen jaar was, voelde ik mijn roeping en gaf ik adviezen aan mijn klasgenootjes in een centrum voor heling op het schoolplein (onder de boom, bij de achteruitgang van het speelplein). Ik weet nog precies dat ik wist dat ik voorbestemd was om leiding en advies te geven, maar nog te weinig levenservaring had. Een behoorlijk wijze gedachte voor een negenjarige!
Ruim tien jaar later begon ik als professioneel heler te werken. Bijna twee decennia later is mijn werk verder ontwikkeld en geef ik subtiele, krachtige helingen met behulp van klanken, energieoverdracht en goddelijke genade.
Graag deel ik meer met jullie op: www.alanafairchild.com 

  • De tuinen
  • Standaard
  • De Wijze Kater
  • Mystiek
  • Ananda Logo Op Witte Achtergrond 002

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties, sales, winacties en nieuws.

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl

 

Filters