Filters

cheryl lee harnish

CHERYL LEE HARNISH

Cheryl Lee Harnish is niet alleen schrijfster, artiest en intuïtief healer, maar ook een spreekster die anderen goed kan motiveren en iets leren. Ze voelt dat men tegenwoordig op spiritueel gebied behoefte heeft aan eerlijkheid en menselijkheid.  Omdat ze altijd heel toegewijd, betrouwbaar en echt is, kreeg ze de  bijnaam: De Fee van de Waarheid. Ze is klein van stuk (150 cm), maar deze levendige, vrije geest houdt zich over de hele wereld staande door haar gehoor moed en kracht in te spreken.

Resultaten 1 - 2 van 2
  • De tuinen
  • Standaard
  • De Wijze Kater
  • Mystiek
  • Ananda Logo Op Witte Achtergrond 002

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties, sales, winacties en nieuws.

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl

 

Filters