Filters

Engelenkaarten kopen

Op onze website is een groot assortiment engelenkaarten te koop. Engelenkaarten helpen jou door middel van hun boodschap met de dagelijkse keuzes en beslissingen. Ze helpen bij het vinden van antwoorden op levensvragen en geven jou de opdracht om situaties beter te maken. Engelenkaarten zijn gecreëerd door Doreen Virtue. Engelenkaarten zijn onderdeel van een spirituele heling methode gebaseerd op het het werken met beschermengelen en aartsengelen. Veel van de boodschappen die je ontvangt door middel  van de engelenkaarten zullen jou helpen jouw leven te helen en harmonie aan te brengen waar nodig. Met deze prachtig geïllustreerde kaarten ontvang je begeleiding van de engelen bij jouw gevoelens en moeilijkheden.

Bekijk hieronder onze selectie engelenkaarten

€22,25 Boodschappen van de Engelen 033 Dit product zal worden verkocht vanaf 2019-02-03
Op verlanglijstje

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties, sales, winacties en nieuws.

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl