Toont alle 42 resultaten

Indie Decks

Het is hoog tijd om indie decks de aandacht te geven die ze verdienen. Als uitgeverij zijn we altijd op zoek naar unieke kaartendecks. We laten ons graag verleiden door prachtig vormgegeven decks die ons weten te verrassen met hun kleurgebruik of die briljant zijn in hun eenvoud. En natuurlijk hebben we oog voor de diepere boodschappen en betekenissen van de kaarten. Maar, wat zijn indie decks nu eigenlijk?

Eigenzinnige decks

Deze decks zijn ontworpen door onafhankelijke illustrators en ontwerpers. De liefde voor tarot en kunst stroomt door hun aderen en ze willen hier graag uiting aan geven. Hierdoor maken ze opvallende en verrassende illustraties. De ontwerpers geven hun persoonlijke interpretatie van de tarot op eigenzinnige wijze vorm en inhoud.

Wat Indie tarot decks anders maakt

Indie decks zijn anders dan andere tarot decks. De ontwerpers zijn onafhankelijk en laten de decks zelf drukken. De oplage is relatief klein, 500 tot 1000 sets en er is veel aandacht voor de kwaliteit van de decks. Hierdoor ligt de prijs hoger dan van sets die door een uitgeverij worden aangeboden. De ontwerper heeft zelf de controle over het publicatieproces. Vaak zoekt hij of zij via crowdfunding investeerders om de kaarten daadwerkelijk gepubliceerd te krijgen. Soms begint een deck als indie deck en wordt vervolgens ontdekt door een uitgeverij. Dit is bijvoorbeeld het geval bij The Wild Unknown Tarot en bij The Moon Deck.

Kijk eens op Instagram bij #indiedeckreview. Hier vind je (Engelstalige) reviews over nieuwe indie decks. En houd natuurlijk tarot.nl in de gaten, want we bieden graag een podium aan verrassende (indie) decks!

FILTER

Sorteer op:
Taal
Auteur
Uitgeverij
Type
Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
Scroll naar top

Inloggen