Het Transformatiespel bij Tarot.nl is een uniek bordspel dat je helpt om diepgaande veranderingen in je leven te bewerkstelligen. Ga mee op een reis door vier niveaus van persoonlijke groei en ontdek hoe dit spel je kan helpen je doelen te bereiken.
Het Transformatiespel bij Tarot.nl is een uniek bordspel dat je helpt om diepgaande veranderingen in je leven te bewerkstelligen. Ga mee op een reis door vier niveaus van persoonlijke groei en ontdek hoe dit spel je kan helpen je doelen te bereiken.

 

Het Transformatiespel: een krachtige tool voor persoonlijke groei en verandering

Welkom bij het Transformatiespel, een uniek en diepgaand middel om aandacht te besteden aan jouw eigen levensspel en stappen te zetten in de richting van verandering.

De spelregels en werking

Bij het Transformatiespel bepalen de spelers van tevoren een doel waarmee ze het spel willen spelen. Dit kan variëren van het verkennen van de juiste richting in je leven tot het verkrijgen van helderheid over je financiële situatie.

Het spel bestaat uit vier niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Je begint op het fysieke niveau, waarbij onderwerpen zoals materie, geld en gezondheid aan bod komen. Vervolgens beweeg je door naar het emotionele niveau, waarbij de focus ligt op emoties en gevoelens. Het mentale niveau omvat gedachten en overtuigingen, terwijl het spirituele niveau draait om zingeving en inspiratie.

Het Transformatiespel kan worden gespeeld met 1 tot 6 spelers, bij voorkeur met één of twee begeleiders. De begeleiders zorgen voor een respectvolle en veilige energie tijdens het spel en stellen verhelderende vragen. Ze ondersteunen en stimuleren de spelers, zonder sturend te zijn. Op het spelbord bewandel je jouw eigen levenspad en kom je allerlei uitdagingen tegen die gerelateerd zijn aan jouw specifieke doel. Deze uitdagingen worden weergegeven op verschillende kaartjes, die je helpen bij het verkrijgen van inzicht, het maken van keuzes en het aanpakken van belemmeringen.

De beleving

Het Transformatiespel is zowel een diepgaande als speelse ervaring. Het creëert een sfeer van openheid en vertrouwen, waarin je samenwerkt en van elkaar leert. Door de directe communicatie en voortdurende interactie wordt je speldoel vanuit verschillende perspectieven belicht.

De oorsprong

Het Transformatiespel is oorspronkelijk ontwikkeld door Joy Drake en Kathy Tyler in de Findhorn Foundation in Schotland. Findhorn is een bijzondere plek waar mensen van over de hele wereld samenkomen om te leven volgens hun belangrijkste waarden en zich te richten op persoonlijke en geestelijke groei. Het Transformatiespel is bedoeld om deze context toegankelijk te maken voor mensen die niet in Findhorn wonen.

Meer weten?

Wil je het Transformatiespel zelf ervaren? Je kunt het spel kopen in de winkel, inclusief beknopte spelregels. Voor een intensievere en diepgaandere ervaring kun je deelnemen aan een begeleide workshop, waar ervaren facilitators met uitgebreidere spelregels werken om de beleving te verdiepen en de resultaten te optimaliseren.

Ook in organisaties kan het Transformatiespel een unieke bijdrage leveren. Het kan helpen bij het vergroten van persoonlijke effectiviteit en creativiteit, het ontwikkelen van samenwerking in teams en het oplossen van persoonlijke conflicten.

Wil je meer weten over het Transformatiespel of als je het spel wilt bestellen, kun je terecht op de website van lnnerLinks: http://www.transformatiespel.org/.

Slot

Ga de uitdaging aan en ontdek de kracht van het Transformatiespel voor jouw persoonlijke groei en verandering! Bestel hier het Transformatiespel.

Veelgestelde vragen (FAQ)

  1. Wat is Tarot.nl? Tarot.nl is een online winkel die een breed scala aan tarotkaarten en orakelkaarten aanbiedt. We hebben honderden unieke en bijzondere Indie-decks die zich onderscheiden van de standaard tarotkaarten.
  2. Wat maakt de tarotkaarten van Tarot.nl uniek? Bij Tarot.nl geloven we dat een deck niet alleen mooi moet zijn om naar te kijken, maar ook een ziel en een verhaal moet hebben. We hebben een uitgebreide selectie van unieke en bijzondere Indie-decks.

  3. Hoe snel kan ik mijn bestelling verwachten? Als je je bestelling vóór 16:00 uur plaatst, wordt deze de volgende werkdag geleverd.

  4. Wat is een Indie-deck? Een Indie-deck is een tarotdeck dat onafhankelijk is gepubliceerd door de kunstenaar of ontwerper van het deck, in plaats van door een traditionele uitgeverij.

  5. Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice? Je kunt contact opnemen met onze klantenservice via de contactpagina op onze website.

  6. Kan ik me abonneren op nieuws en updates van Tarot.nl? Ja, je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en de introductie van onze nieuwste tarotdecks en speciale acties.

  7. Hoe kan ik een product retourneren? Voor informatie over het retourneren van producten, raadpleeg je onze retourbeleidspagina op de website.

  8. Wat zijn de verzendkosten? De verzendkosten variëren afhankelijk van de locatie en het gewicht van het pakket. Raadpleeg onze verzendkostenpagina voor meer informatie.

  9. Hoe kan ik betalen voor mijn bestelling? We accepteren verschillende betaalmethoden. Raadpleeg onze betaalpagina voor meer informatie.

  10. Wat zijn de beoordelingen van Tarot.nl? Tarot.nl heeft een hoge klanttevredenheid met een gemiddelde beoordeling van 4,8 op basis van 1.902 beoordelingen.

Ontdek meer over dit onderwerp

Blijf in het hart van de actie, blijf met ons verbonden!

Neem een duik in de wereld van TAROT.NL door u te abonneren op onze boeiende nieuwsbrief en ons te volgen op Facebook, TikTok, Pinterest en Instagram. U krijgt als eerste toegang tot exclusieve nieuwtjes, onweerstaanbare aanbiedingen en de introductie van onze nieuwste tarotdecks en speciale acties.

Word vandaag nog deel van onze bruisende gemeenschap! Ontdek elke dag een nieuw universum vol mysterie en inspiratie. Blijf verbonden, blijf betoverd met TAROT.NL. Laat de magie beginnen!

.
Join Waitlist Wil je weten wanneer dit artikel weer op voorraad is?
een week lang 10% korting

10%

Vanaf vandaag tot 27 november bieden we je een exclusieve kans: een liefdevolle 10% korting op alle kaarten in onze shop. Dit is onze manier om ‘dankjewel’ te zeggen, niet alleen voor je voortdurende steun, maar ook om je te helpen in deze bijzondere, maar soms kostbare tijd van het jaar.

Levertijd

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Bezorgopties

We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

Verzendkosten

LandGratis verzenden bij een besteding van:
België6,95Gratis verzending bij een besteding van € 50,00 of meer
Bulgarije18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Cyprus18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Denemarken9,95Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Duitsland8,00Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Finland18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Frankrijk9,95Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Griekenland18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Hongarije18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Ierland18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Italië9,95Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Kroatië18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Luxemburg9,95Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Nederland4,95Gratis verzending bij een besteding van € 40,00 of meer
Noorwegen18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Oostenrijk9,95Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Polen18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Portugal18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Roemenië18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Slowakije18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Slovenië18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Spanje18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Verenigd Koninkrijk18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer