Een groep mensen die zijn energie concentreert door licht naar de aarde te sturen kan de weg vrij maken voor een positieve wereldwijde transformatie.

Net als kleine rimpelingen in het water die kunnen uitgroeien tot gigantische golven, zijn alle menselijke intenties bij elkaar meer waard dan de som der delen. Eén mens kan wereldwijd verbeteringen op gang brengen door het uitstralen van bewuste golven van liefde, schoonheid, goedheid en wijsheid. Een groep mensen die zijn energie concentreert door licht naar de aarde te sturen kan de weg vrij maken voor een positieve wereldwijde transformatie.

Ieder van ons bezit de mogelijkheid om als kanaal te dienen voor liefdesenergie, om te helen, om een geleider te zijn voor wit licht en om op positieve wijze onze medemensen op afstand te beïnvloeden. Toch kan je in je eentje ook ontzettend veel doen. Stel je eens voor dat we allemaal aan het begin van elke dag een paar minuten de tijd zouden nemen om licht vanuit ons hart naar de wereld te sturen. Moeder Aarde zou heel snel verlicht worden en onze planeet zou – evenals alle organismen en wezens die er op leven – baden in een liefdevolle uitstraling. De wereld zou een oneindig mooie plek onder de zon zijn.

Je kunt meehelpen om een aarde te scheppen waar liefde zegeviert over geweld, waar de lucht en het water zuiver zijn en waar de mensen plezier in hun leven hebben. Wanneer je dit licht in je eentje uitstraalt is dat een schitterend en helend instrument, maar wanneer je dat samen doet met andere mensen, die de intentie met je delen om compassie en positieve energie over de aarde te laten schijnen, wordt er een krachtige energie gecreëerd. Jullie collectieve bewustzijn en jullie gezamenlijke licht zullen in golven rond de aarde gaan en mensen, samenlevingen, steden, landen en continenten omhullen. 

Door andere mensen uit te nodigen met jou mee te doen kan er iets heel moois opgebouwd worden als je het zorgvuldig aanpakt. De mensen zullen zich misschien afvragen of het wel zin heeft om licht naar een reeds geruïneerde wereld te sturen. Je zult waarschijnlijk moeten uitleggen dat het licht van iedereen samenvloeit en dat het door het samenbundelen enorm versterkt wordt. Verzeker ze ervan dat het niet de techniek, de religieuze oefening of hun geloof is dat het veroorzaakt, maar dat het de intentie is die er toe doet. 

Als steeds meer mensen met hun aandacht in het hier en nu aanwezig zijn en hun collectieve licht de wereld in sturen, zal de energie van deze gezamenlijke gift exponentieel steeds groter worden. Je gaat wellicht al met mensen om die graag aan zo’n prachtig project willen meewerken. Kinderen, die in feite een grote innerlijke kracht hebben, zijn gewoonlijk heel enthousiast om hun gezamenlijke licht met elkaar te delen. Als je een aantal welwillende mensen bij elkaar hebt gekregen, zal de intentie van elk van jullie bij elkaar een gigantische en krachtige golf worden en je zult het resultaat ervan zien in je medemensen, in het nieuws en in je eigen dagelijkse leven.

Uit: Mijn dagelijkse Om, Madisyn Taylor

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
Scroll naar top

Inloggen

TRACK & TRACE

Vul je bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigings-e-mail die wij je hebben toegestuurd.

Verzendkosten

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 30 < Nederland
Gratis verzending bij bestelling vanaf € 70 < België
Voor zakelijke klanten gelden andere verzendtarieven.