JEU LENORMAND
ANKER

Hoop, vastigheid.

Een anker wordt uitgegooid om een boot ‘vast te leggen’, of het nou om een cruiseschip of een klein vissersbootje gaat. Het ligt stevig vast en wees maar niet bang dat het wegdrijft. Je bent goed verankerd. Het hebben van van hoop en vertrouwen staat voorop bij deze kaart. Hij kan een persoon voorstellen die zich niet van de wijs laat brengen.

CombinatiesWeg, anker en toren geven aan dat je je zakelijk niet ongerust hoeft te maken. Anker en weg kondigen een betere periode in de toekomst aan. Met ruiterlijkkist en anker kun je een minder goed bericht verwachten. Boommuizenlelies, anker en zon geven aan dat iemand een nare periode achter de rug heeft. Gelukkig voor hem/haar is de zon weer gaan schijnen.

Neptunus is de bijbehorende planeet. Neptunus staat voor verbeeldingskracht en fantasie. Maar ook voor roddel en geestelijke en materiële oneerlijkheid. Maar ook aan nare dingen komt een eind. Neptunium is het bijbehorende metaal en de kleuren van Neptunus zijn violet, madonna-blauw en wit. Beril en opaal horen bij Neptunus.


 © Lenormandkaarten Koppenhol Uitgeverij

Geef een antwoord