JEU LENORMAND
BEER

De moeder, kracht, geluk.

De beer staat voor kracht, autoriteit en geluk. Gemoedelijk is hij ook, mits je hem niet voor de berenpoten loopt. Dan komt zijn kracht en doorzettingsvermogen tevoorschijn en verdedigt hij zijn terrein. Door zijn verschijning kan hij je ook de nodige bescherming bieden. Als persoon kun je niet om hem heen. De beer vertegenwoordigt een moederfiguur of een goede vriend(in) die het goed met je voor heeft. En als de omliggende kaarten het toelaten brengt hij geluk met zich mee.

Combinaties: Samen met de toren geeft de kaart bankzaken aan die je geen windeieren zullen leggen. Ligt de berg in de buurt, zorg dan dat al je rekeningen zijn voldaan.

Maan is de bijbehorende planeet. Deze planeet geeft aan dat gevoelens worden beïnvloed. De maan verandert steeds, vandaar dat hij staat voor emoties en veranderingen. Getijden over de gehele wereld worden veroorzaakt door de aantrekkingskracht van de maan.

Het metaal dat bij de maan hoort is zilver. De kleuren van de maan zijn groen, zilvergrijs, crème en wit. Parels en natuurlijk maanstenen zijn de stenen die bij de maan horen.


 © Lenormandkaarten Koppenhol Uitgeverij

Geef een antwoord