Klaver_ring

JEU LENORMAND
RING

Huwelijk, verbond, relatie, bekroning.

Als een liefde door een huwelijk bezegeld wordt, schuif je de ringen aan elkaars vinger. De ring geldt als een symbool van trouw en het aan elkaar verbonden zijn. Naast de traditionele betekenis geeft de ring ook een verbond aan. Dit kan een zakelijke transactie zijn, waarbij een contract moet worden getekend. Ligt de ring links van de persoonskaart, dan is de kans groot dat het ‘verbond’ niet stand houdt. Ligt de ring aan de rechterzijde dan voorspelt hij een goed huwelijk.

CombinatiesRing en zeis kondigen helaas het einde van een sprookje aan. Met de hondbrief en ring krijg je een uitnodiging om op het huwelijk van een goede vriend te komen. Ligt de ring naast de brief dan is de kans groot dat je met een schriftelijk contract te maken krijgt. In combinatie met de lijkkist geeft deze kaart het einde van een huwelijk of een relatie aan. Kijk goed naar de omliggende kaarten.

Venus is de bijbehorende planeet.De oude Grieken noemden Venus de godin van de liefde en de schoonheid. Hetzelfde symboliseert deze planeet ook in de atrologie: liefde, harmonie en schoonheid. Alles onder Venus is elegant, aantrekkelijk en sympathiek. Het metaal dat bij Venus hoort is koper. De kleuren van Venus zijn pastelkleuren. Saffier en rozenkwarts zijn de stenen die bij Venus horen.

 


© Lenormandkaarten Koppenhol Uitgeverij

Geef een antwoord