JEU LENORMAND
TOREN

Levensloop, zakelijkheid.

Deze kaart heeft vele betekenissen. In eerste instantie geeft hij de levensloop aan. In de regel voorspelt hij een gelukkig leven, mits er geen wolken aan de lucht komen. De kaart kan ook aangeven dat je zakelijker moet zijn. Kijk dus goed welke kaarten in zijn buurt liggen.

Combinaties: Samen met de boom kan het een ziekenhuis aangeven. De combinatie van brief en toren geeft aan dat je een bericht, of aangetekend stuk, van een officiële instantie kunt verwachten. Toch niet de belastingen? Maanwolkenboom en toren kan betekenen dat  je het geestelijk moeilijk hebt. Maar als de toren dicht bij de persoonskaart ligt, omringd door goede kaarten, dan wacht je een goed leven.

Jupiter is de bijbehorende planeet. Jupiter spreekt recht en brengt wijsheid. In de astrologie gaat hij over de wereld van kennis en wetenschap. De reiswereld valt er ook onder. Het metaal dat bij Jupiter hoort is tin. De kleuren van Jupiter zijn purper, lila en de warme bruine kleuren van de herfst. Topaas en lapis zijn de stenen die bij Jupiter horen.


 © Lenormandkaarten Koppenhol Uitgeverij

Geef een antwoord