Lenormand Weg

JEU LENORMAND

WEG

Een keuze maken, beslissingen nemen, alles duurt nog lang.

Het plaatje laat ons een weg met een splitsing zien. Madame Lenormand vraagt je te kiezen welke kant je op wilt gaan. Iedere dag moet je weer ‘ja’ of ‘nee’ zeggen. Het leven is een aaneenschakeling van keuzes en beslissingen. De omliggende kaarten geven de consequenties aan. De weg geeft ook een situatie aan waarop je nog lang moet wachten.

Combinaties: Weg en ring  kunnen op een huwelijk duiden. De combinatie ooievaar, schip en weg wijzen erop dat je nog eens een verre reis gaat maken. De weg naast het hart vertelt je dat je op het gebied van de liefde een beslissing moet nemen. Wil je precies weten wat je in de toekomst te wachten staat en welke beslissingen je moet nemen? Kijk dan goed naar de omliggende kaarten.

Venus is de bijbehorende planeet. De oude Grieken noemden Venus de godin van de liefde en de schoonheid. Hetzelfde symboliseert deze planeet ook in de astrologie: liefde, harmonie en schoonheid. Alles onder Venus is elegant, aantrekkelijk en sympathiek. Het metaal dat bij Venus hoort is koper. De kleuren van Venus zijn pastelkleuren. Saffier en rozenkwarts zijn de stenen die bij Venus horen.


 © Lenormandkaarten Koppenhol Uitgeverij

Geef een antwoord