Ruiten seizen

JEU LENORMAND
ZEISEN

Dit is niet echt een positieve kaart. De zeisen maaien alles neer wat er voor je voeten komt. Pas op met wat je zegt. Een ander kan het wel eens verkeerd opvatten en voor je het weet heb je een denderende ruzie. De zeis voorspelt ook een dreigend gevaar en geeft aan dat alles goed onder controle te houden. Wees waakzaam!

Combinaties: Wordt deze kaart omgeven door goede kaarten, dan ben je gelukkig zelf niet het slachtoffer, maar het gevaar blijft zeker aanwezig. In combinatie met het hart betekent het een plotseling einde van een mooi liefdessprookje. Ligt de zeis in de buurt van de ringdan draait het op een scheiding uit. Samen met de lijkkist geeft deze kaart een plotselinge dood aan.

Pluto is de bijbehorende planeet. Deze planeet werd als laatste ontdekt. Hij wordt ook wel de ‘generatieplaneet’ genoemd. Hij is de planeet die het grote geld voorstelt en stelt ook transformatie voor, wat soms een fysieke dood kan betekenen. Een ongecontroleerd fanatisme zou tot hysterische toestanden kunnen leiden. Het metaal dat bij deze planeet hoort is plutonium. De kleur van Pluto is donkerrood en de stenen die erbij horen zijn robijn, granaat en magnetiet.


 © Lenormandkaarten Koppenhol Uitgeverij

Geef een antwoord