DE BETEKENISSEN VAN DE LENORMANDKAARTEN

Onze gratis lijst van Lenormandkaarten en hun betekenis helpen je bij het interpreteren en begrijpen van de betekenissen van de Lenormandkaarten.

Welkom bij de waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand 
Madame Lenormand, of Mademoiselle Lenormand, heeft als geen ander glans gegeven aan het kaartleggen. Haar kaarten zijn de meest poplaire waarzegkaarten en worden wereldwijd gebruikt. Er gaat een nieuwe wereld voor je open als je met de kaarten werkt. De Lenormandkaarten geven je inzicht in allerlei levensvragen, zoals je relatie, je werk, je financiën enzovoort.

De Lenormandkaarten komen vooral tot hun recht wanneer ze met elkaar gecombineerd worden en met de betekenis van de indivuele kaarten. Bij elke methode wordt eerst en vooral de Persoonskaart aangeduid: is de vraagster of consultante een Vrouw dan wordt kaart nr. 29 de Persoonskaart. Is de vrager of consultant een Heer dan is kaart 28 de Persoonskaart en voor een kind wordt kaart nr. 13 Kindje de Persoonskaart.

De symbolen op de kaarten zijn veelvoorkomende symbolen uit het dagelijks leven en daarom zijn ze een onmisbaar instrument geworden voor iedereen, of je nu een leek of therapeut bent.

Er zijn verschillende legmethoden om de kaarten voor jezelf of voor anderen te leggen. Bestudeer vooral eerst de kaarten afzonderlijk

De Lenormandkaarten zijn geen tarotkaarten, ze hebben ieder een heel eigen karakter. Klik op de kaart om de betekenis te lezen…

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top