Elke dag weer beleven we een magische schemertoestand tussen dromen en waken Tijdens deze korte periode herinnert onze geest zich dat er van alles mogelijk is.

We kunnen de overgang naar de fysieke wereld soepel maken, zonder onze hoopvolle verwachtingen op te geven, als we hier eerst met ons hartcentrum aankomen voordat we uit bed springen. Het hartcentrum is de verbinding tussen lichaam en geest, intuïtie en inspiratie. Het neemt niet veel tijd in beslag om een gedachte van liefdevolle dankbaarheid te sturen voor dat wat in jezelf aan het kloppen is – in een mum van tijd kun je jezelf in het licht van de liefde bezinnen op alles wat je graag zou willen bereiken. Wanneer je de gewoonte hebt aangeleerd de dag te beginnen met vanuit je hart te kijken, zullen al je activiteiten schitteren, omdat zij met een bewuste intentie gedaan worden en al je interacties met onvoorwaardelijk liefde gebeuren.

Je kunt je dag op dit moment met een frisse start beginnen door jezelf voor te stellen hoe liefde en inspiratie aanvoelen. Als er licht straalt vanuit je hart en de rest van je lichaam, zullen al je gevoelens van stress of frustratie wegsmelten. Nu kan je iedereen die je ontmoet zien als een medereiziger op je levensweg en alles wat je doet wordt deel van een spiritueel partnerschap. Als bewuste deelgenoot aan de kringloop van geven en ontvangen, deel je je licht met andere mensen wanneer je bezield wordt door je hart dat je de weg wijst.

Op het kruispunt waar lichaam en ziel elkaar ontmoeten, klopt je hart op het ritme van het universum. Het doet het fysieke werk door je lichaam van levenskracht te voorzien zonder dat je er aandacht aan hoeft te schenken … maar voor het spirituele werk moet je bewust aanwezig zijn. Wanneer je jezelf concentreert op het ritme en op het schitterende licht van je hart, kun je jezelf er aan herinneren dat je een spiritueel wezen bent dat een menselijke ervaring heeft. Dan weet je dat je op elk moment van de dag er voor kunt kiezen om vanuit je hart aanwezig te zijn, en als je dat doet ervaar je de vreugde van het liefhebben van je leven.

Uit: Mijn dagelijkse Om, Madisyn Taylor

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
Scroll naar top

Inloggen

TRACK & TRACE

Vul je bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigings-e-mail die wij je hebben toegestuurd.

Verzendkosten

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 30 < Nederland
Gratis verzending bij bestelling vanaf € 70 < België
Voor zakelijke klanten gelden andere verzendtarieven.