JUNI TAROT HOROSCOOP

Door: Mabel van den Dungen

Mabel van den Dungen (54) ziet body, mind and soul als één. Ze houd op passie volle wijze van mensen met een krasje en is vastbesloten om haar liefde en kennis over zelfliefde en healing met zoveel mogelijk mensen te delen. Onderweg is ze overigens niet bang om daarbij haar eigen kwetsbaarheid te laten zien.

Ik geef de Tarotcoaching sessie in mijn House of Innerhealth. Ik noem de sessies zelf Tarotcoaching omdat er zoveel aan bod komt, numerologie, alchemie, astrologie, hypnotherapie, connecten met zielengroep, nlp en eft. Mijn leggings zijn uitermate geschikt als je prangende vragen hebt voor je business, je ziels bestemming, je blinde vlekken, bestaande en nieuwe relaties en waar je in Godsnaam nou jouw soulmate kan vinden en wanneer. Op mijn youtube channel Mabelstarot geef ik elke maand een gratis reading voor alle twaalf signs zowel in het Engels als Nederlands.

Klik op je sterrenbeeld voor een uitgebreide reading van Mabel voor de maand juni 2019

Ram 21 maart t/m 20 april 
De Ram is moedig en gaat geen avontuur uit de weg. Ze houden ook wel een beetje van de weerstand en daartegen knokken. Deze maand vraagt je een specifieke uitdaging in het vizier te nemen en daar met al je power een succes van te maken, zodat je strijd uiteindelijk harmonie oplevert.

Stier 20 april t/m 20 mei
Aartsengel Zadkiël is de engel van de aanroeping. De makkelijkste vorm van aanroeping is het gebed. Een zuiver gebed, is een diep verlangen vanuit het hart om iets tot leven te brengen. Een andere vorm is visualisatie, zolang het maar oprecht vanuit uw eigen ziel komt, ipv dat je voor andere goed voor de dag wilt komen. Zeg hardop in jezelf, schrijf het op een papiertje en stop het in je portemonnee of zeg het een paar keer per dag in jezelf het volgende gebed.

 

Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
De tweeling is snel als kwikzilver. Ze zijn hongerig naar kennis in alle vormen. Boeken verslinden, brede interesse, alertheid en heeft belangstelling voor het anders zijn van de ander. Tweelingen nemen gretig nieuwe informatie op, verslinden boeken, kranten, weekbladen t.v. kortom alles wat nieuwe informatie oplevert.

Kreeft 22 juni t/m 22 juli
De kreeft is liefdevol, zorgzaam en huiselijk. De kreeft is een grote ‘voelerd’ en een ‘grote’ lieverd. Zij of hij wil iedereen het liefst verzorgen. Je kunt een kreeft niet meer in zijn element laten zijn, dan bij familie. Ze lijken vaak op de achtergrond en dat klopt, maar eigenlijk bepalen ze voor een groot deel wat er zoal gebeurt in een relatie, op het werk of in de familie.

Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
De Leeuw is de zon in het universum. Het is vaak een persoonlijkheid die hoge eisen aan zichzelf stelt. Hij of zij kan heel trots op zijn prestaties en wil die ook graag laten zien aan anderen. Het middelpunt is een plek waar de Leeuwtjes zich heel senang voelen.

Maagd 24 augustus t/m 22 september
De Maagd is precies en houdt als geen ander van de drie R’s: rust, orde en regelmaat! De Maagd is een harde werker, maar in juni mag je het allemaal even van je af laten glijden, want het nieuwe zal zich in de derde week als vanzelf aan je presenteren.

Schorpioen 24 oktober t/m 22 november
De Schorpioen is de meest intense van alle zodiac signs. Hij/zij voelt, ziet, weet, voorspelt wat anderen niet zien. Soms kan dat ook te veel zijn voor jezelf. Doe het deze maand eens anders en ontvang een zegen voor nieuwe getoonde moed.

Weegschaal 23 september t/m 23 oktober
De Weegschaal wil rust, harmonie en zoekt altijd naar z’n eigen balans. Ze zijn sympathiek en rustig. Deze maand hebben ze het heel goed voor elkaar, want er hangt financiele voorspoed in de lucht!

Boogschutter 22 november t/m 21 december
Deze maand is er fantastisch nieuws, omdat je aan een prachtige nieuwe cyclus gaat beginnen. Hoe mooi is het om helemaal opnieuw te beginnen, met een puur en onbezorgd hart! Go for it!

Steenbokken 22 december t/m 19 januari
Er is heel veel transformatie deze maand. Verzetten heeft geen zin. Geef je over en luister goed naar alles en iedereen om je heen. Het zal je bevrijding en voorspoed brengen!

Waterman 21 januari t/m 19 februari
Geluk is deze maand aan je zijde. Jouw aartsengel is Shekinah. Shekinah is de hoogste vrouwelijke energie onder de engelen. Ze zal je helpen je zielenrust en de liefde te vinden. In jezelf en bij alles en iedereen om je heen.

Vissen 20 februari t/m 20 maart
Jullie zijn wel mijn lieverds. Normaal willen zijn, maar toch alles voelen en net doen alsof dat niet zo is! Reconnect, het is al helemaal goed zoal het nu is! Je speciale engel deze maand is Ariel.

Ik hoop dat je mijn reading heilzaam vond, zou het ontzettend leuk vinden als je lid wordt van mijn yoututube kanaal Mabelstarot. ik stuur je licht en liefde, Mabel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top