Vissen | Zoete zegening voor je ziel | April 2020

Er is hier en daar innerlijk en mentaal verzet in de eerste week van april met Zwaarden Schildknaap (mentale onrust, wantrouwen). Na het loslaten van die strijd, die je niets brengt, ga je opeens weer de nieuwe richting zien! In de derde week voel je je de koning te rijk. Letterlijk, met de Koning van Pentakels. In week vier ga je toch weer verder op je eigen vertrouwde wijze, met je Zwaarden Ridder en sterke wil. Je ‘indicator’ laat met de Staven Negen zien dat je de strijd wel wint, maar dat het je heel veel kost. Het gaat je alleen maar vermoeien en ontwrichten. Wie zich durft over te geven aan het lot, krijgt in week vier toch die Pentakels Negen in de vorm van prachtige zegeningen, die als zoete nectar voor je ziel zullen zijn.

Zegeningen van ZahraKaart 39: Zegening van Zahra

Ik spreek met je zonder één
woord te zeggen.
Ik praat met je zonder dat één
oor ons hoort.
En ook al praat ik waar
iedereen bij is,
Er is behalve jij niemand die
ons hoort.

Zou het heel erg fijn vinden als je lid wordt van mijn channel of het filmpje naar iemand stuurt waarvan je weer dat dit heilzaam voor hem of haar is.

En als je behoefte hebt aan een gebed om opnieuw met jezelf te reconnecten. Kijk dan naar het filmpje op m’n andere youtube channel De verlichte Vrouw afl. 11 De deur naar jouw Innerlijke rust. https://www.youtube.com/user/mabelvan

De kaarten die ik deze maand gebruik Rider-Waite-Smith deck, Divine animals oracle cards van Stacey Demarco, Rumi Orakel cards van Alana Fairchild.

Met al mijn liefde

Ram | Tuinman van je ziel | April 2020

We hebben een kans deze periode om onszelf opnieuw uit te vinden. Laat dit ontvouwen vanuit vertrouwen.

Stier | Goddelijke Ingeving | April 2020

Venus staat in jullie 2e huis en dat is toch goed voor jullie werk, geld en basis. Het is wel belangrijk dat je je laat dragen door …

Tweeling | Love is in the air | April 2020

Venus komt 4 april in jullie eerste huis te staan en die astrologische stand, vraagt of jullie jezelf willen koesteren. Terwijl je in de eerste week koningen van zwaarden trekt, die juist met harde hand

Kreeft | Opnieuw beginnen door niets te doen | April 2020

Je begint de maand met de koningin van staven. Zij vraagt je met een vurig hart opnieuw naar de diepere verlangens van je hart te kijken.

Leeuw | De zee vult zich met parels | April 2020

Het leven gaat je ondanks de gekte aan de buitenkant, heel veel voorspoed brengen. Maar eerst vraagt het of je je geloof wilt verdiepen.

Maagd | Hemelse engel van zuiverheid | April 2020

Hallo lieve Maagden, jullie mogen even voordringen, want het is een urgente boodschap die ik voor jullie heb. Veel maagden kunnen piekeren, zeker in heftige tijden als deze.

Weegschaal | Je wens komt uit | April 2020

De eerste week trekken jullie de acht van staven. Nieuws of helderheid waar je al een tijdje op zit te wachten, komt met een rotgang je leven binnenzeilen.

Schorpioen | Hunkering in lovestory | April 2020

Hallo lieve Schorpioenen deze gekke tijden, is voor jullie het uitgelezen moment om helemaal te verpoppen en de hoofdrol te gaan spelen in jouw lovestory (leven) waar je al zo lang naar hunkert.

Boogschutter

Tarot kun je zien als een beeldtaal. Net als elke andere taal, kun je deze eigen maken door te oefenen. Trek dagelijks een kaart of doe een eenvoudige legging om vertrouwd te raken met de symbolen en betekenissen.

Steenbok | Surfen op een golf van liefde | April 2020

Het is een wiebelige tijd geweest, maar dat gaat nu echt anders worden. In week 1 trek je bekers vijf. In week  twee staven twee.

Waterman

Tarot kun je zien als een beeldtaal. Net als elke andere taal, kun je deze eigen maken door te oefenen. Trek dagelijks een kaart of doe een eenvoudige legging om vertrouwd te raken met de symbolen en betekenissen.

Vis

Tarot kun je zien als een beeldtaal. Net als elke andere taal, kun je deze eigen maken door te oefenen. Trek dagelijks een kaart of doe een eenvoudige legging om vertrouwd te raken met de symbolen en betekenissen.

Op mijn youtube channel Mabelstarot geef ik elke maand een gratis reading voor alle twaalf sterrenbeelden. De kaarten die ik deze maand gebruik Rider-Waite-Smith deck, Divine animals oracle cards van Stacey Demarco, Rumi Orakel cards van Alana Fairchild.

Mabel van den Dungen (54) ziet body, mind and soul als één. Ze houdt op passievolle wijze van mensen met een krasje en is vastbesloten om haar liefde en kennis over zelfliefde en healing met zoveel mogelijk mensen te delen. Onderweg is ze overigens niet bang om daarbij haar eigen kwetsbaarheid te laten zien.

En als je behoefte hebt aan een gebed om opnieuw met jezelf te reconnecten. Kijk dan naar het filmpje op m’n andere youtube channel De verlichte Vrouw afl. 11 De deur naar jouw Innerlijke rust. https://www.youtube.com/user/mabelvan

Je bent natuurlijk welkom in mijn House of Inner Health in Badhoevedorp. Dan kunnen we samen kijken wat 2020 nog meer voor jou in petto heeft en wat je valkuilen zijn. Deze consulten doe ik ook online. Handig toch, deze voorkennis? >>

Ik hoop dat je mijn reading fijn vond. Ik stuur je licht en liefde! Mabel

Follow me:

INSTAGRAM @mabelstarot

EMAIL: info@mabelvandendungen.nl

WEBSITE: https://www.mabelvandendungen.nl

Facebook: Mabelstarot

Haar extensions & Make up Belavance: La Maison Amsterdam https://bit.ly/2VFc5LZ

Scroll naar top