Mabels Tarot April 2020

wat staat er voor je in de sterren in april?

Door Mabel van den Dungen

In tijden van verandering en onzekerheid, is het niet vreemd dat je zoekt naar houvast en hoop. Het was in januari al duidelijk dat de conjunctie (samenstand) tussen Pluto en Saturnus ontwrichtend zou werken. De gevolgen hiervan zouden groot zijn, maar dat een virus hiervan de oorzaak zou zijn, was bijna ondenkbaar. Je hebt misschien een tijdje gedacht dat het virus jou niet zou raken, maar het raakt ons nu allemaal. De maand april brengt in letterlijke zin zonneschijn en groei, maar in astrologische termen, is het een maand waarin Saturnus de boventoon voert. Deze planeet gaat van Steenbok naar Waterman. Waterman gaat over samen dingen doen. En dit is een tijd waarin we elkaar hard nodig hebben. Saturnus vertelt je dat je tegelijkertijd nuchter en realistisch moet blijven.

Mars en Saturnus

Mars doet zijn best om zijn levenskracht door te geven, maar wordt totaal overmeesterd door Saturnus. In april zal de energie vanuit Mars meer gaan stromen, maar het zal niet overvloedig zijn. Je zal ervaren dat je zeker tot 1 juli beperkingen ervaart in je sociale leven. Je zal je minder vrij voelen. Waarschijnlijk merk je dit nu ook al, doordat je veel meer tijd binnen doorbrengt. Hier zit echter ook een positieve kant aan: het kan louterend werken en je hebt de mogelijkheid om meer tot jezelf te komen. Om weer meer te ervaren wie je bent als mens, waar je voor staat en wat je wilt. En om te zien hoe belangrijk zowel je dierbaren als andere medemensen voor je zijn.

Maansknoop (Kreeften en Steenbokken)

De maansknoop vraagt aan alle Kreeften en Steenbokken wat je doel is in het leven. Welke richting wil je op? Wat wil je bereiken? Neem de tijd om hierbij stil te staan.

Mars (Rammen en Schorpioenen)

Mars staat in Waterman, en die houdt zowel van de moderne manieren van communiceren, als van de ‘ouderwetse’ communicatiemogelijkheden. Interactie staat centraal. Zoek dus naar manieren om contact met de ander te maken. Of het nu via FaceTime is of via een (papieren) kaartje.

Mercurius (Tweelingen en Maagden)

Deze planeet staat in Vissen en gaat naar Neptunus. Deze grenzeloze planeet zorgt voor verwarring en miscommunicatie. Tegelijkertijd biedt Mercurius ruimte om naar jezelf te kijken. Neem de rust die je nodig hebt, zet je zintuigen op scherp en ervaar.

Venus (Stieren en Weegschalen)

Venus staat in Tweelingen en wil maar een ding: contact! Face to face contact is lastiger, maar gelukkig zijn er de moderne communicatiemiddelen. Maak daar gebruik van en blijf anderen spreken en (online) zien. 

 

Ram | Tuinman van je ziel | April 2020

We hebben een kans deze periode om onszelf opnieuw uit te vinden. Laat dit ontvouwen vanuit vertrouwen.

Stier | Goddelijke Ingeving | April 2020

Venus staat in jullie 2e huis en dat is toch goed voor jullie werk, geld en basis. Het is wel belangrijk dat je je laat dragen door …

Tweeling | Love is in the air | April 2020

Venus komt 4 april in jullie eerste huis te staan en die astrologische stand, vraagt of jullie jezelf willen koesteren. Terwijl je in de eerste week koningen van zwaarden trekt, die juist met harde hand

Kreeft | Opnieuw beginnen door niets te doen | April 2020

Je begint de maand met de koningin van staven. Zij vraagt je met een vurig hart opnieuw naar de diepere verlangens van je hart te kijken.

Leeuw | De zee vult zich met parels | April 2020

Het leven gaat je ondanks de gekte aan de buitenkant, heel veel voorspoed brengen. Maar eerst vraagt het of je je geloof wilt verdiepen.

Maagd | Hemelse engel van zuiverheid | April 2020

Hallo lieve Maagden, jullie mogen even voordringen, want het is een urgente boodschap die ik voor jullie heb. Veel maagden kunnen piekeren, zeker in heftige tijden als deze.

Weegschaal | Je wens komt uit | April 2020

De eerste week trekken jullie de acht van staven. Nieuws of helderheid waar je al een tijdje op zit te wachten, komt met een rotgang je leven binnenzeilen.

Schorpioen | Hunkering in lovestory | April 2020

Hallo lieve Schorpioenen deze gekke tijden, is voor jullie het uitgelezen moment om helemaal te verpoppen en de hoofdrol te gaan spelen in jouw lovestory (leven) waar je al zo lang naar hunkert.

Boogschutter

Tarot kun je zien als een beeldtaal. Net als elke andere taal, kun je deze eigen maken door te oefenen. Trek dagelijks een kaart of doe een eenvoudige legging om vertrouwd te raken met de symbolen en betekenissen.

Steenbok | Surfen op een golf van liefde | April 2020

Het is een wiebelige tijd geweest, maar dat gaat nu echt anders worden. In week 1 trek je bekers vijf. In week  twee staven twee.

Waterman

Tarot kun je zien als een beeldtaal. Net als elke andere taal, kun je deze eigen maken door te oefenen. Trek dagelijks een kaart of doe een eenvoudige legging om vertrouwd te raken met de symbolen en betekenissen.

Vis

Tarot kun je zien als een beeldtaal. Net als elke andere taal, kun je deze eigen maken door te oefenen. Trek dagelijks een kaart of doe een eenvoudige legging om vertrouwd te raken met de symbolen en betekenissen.

Op mijn youtube channel Mabelstarot geef ik elke maand een gratis reading voor alle twaalf sterrenbeelden. De kaarten die ik deze maand gebruik Rider-Waite-Smith deck, Divine animals oracle cards van Stacey Demarco, Rumi Orakel cards van Alana Fairchild.

Mabel van den Dungen (54) ziet body, mind and soul als één. Ze houdt op passievolle wijze van mensen met een krasje en is vastbesloten om haar liefde en kennis over zelfliefde en healing met zoveel mogelijk mensen te delen. Onderweg is ze overigens niet bang om daarbij haar eigen kwetsbaarheid te laten zien.

En als je behoefte hebt aan een gebed om opnieuw met jezelf te reconnecten. Kijk dan naar het filmpje op m’n andere youtube channel De verlichte Vrouw afl. 11 De deur naar jouw Innerlijke rust. https://www.youtube.com/user/mabelvan

Je bent natuurlijk welkom in mijn House of Inner Health in Badhoevedorp. Dan kunnen we samen kijken wat 2020 nog meer voor jou in petto heeft en wat je valkuilen zijn. Deze consulten doe ik ook online. Handig toch, deze voorkennis? >>

Ik hoop dat je mijn reading fijn vond. Ik stuur je licht en liefde! Mabel

Follow me:

INSTAGRAM @mabelstarot

EMAIL: info@mabelvandendungen.nl

WEBSITE: https://www.mabelvandendungen.nl

Facebook: Mabelstarot

Haar extensions & Make up Belavance: La Maison Amsterdam https://bit.ly/2VFc5LZ

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top