JE MAANDELIJKSE HOROSCOOP door Mabel

Neem een uniek inkijkje in de toekomst!

Ben je benieuwd wat de planeten deze maand voor je in petto hebben? Mabel van den Dungen heeft het voor je uitgezocht. Ze verbindt astrologie met elementen uit de tarot en orakelkaarten. Lees in de maandhoroscoop wat je te wachten staat op gebied van liefde, relaties, werk en persoonlijke ontwikkeling!

Mabel van den Dungen (56) Mabel van den Dungen 56 is schrijfster, coach, medium en tarotlover. Ze legt elke maand voor Koppenhol de kaarten voor alle sterrenbeelden. Ook geeft zij regelmatig volle en nieuwe maan readings. Ze schrijft over de sterren op de site van Glamour Magazine en heeft haar eigen youtube channel Mabelstarot. En wist je dat mabel ook een eigen Online Tarot Academy heeft?

Mabel van den Dungen

Mabel van den Dungen

JULI 2020 HOROSCOOP DOOR MABEL

De horoscoop van juli staat in het teken van positieve energie. De dagen van deze maand behoren tot de langste dagen van het jaar. Hier kun je goed gebruik van maken, bijvoorbeeld door extra tijd aan je werk te besteden of om je avonden romantisch in te vullen.

In juli worden we sterk beïnvloed door de planeet Venus. Dit kan leiden tot de neiging om je niet te beperken tot slechts een partner en je kunt openstaan voor seksuele of romantische avonturen. Realiseer je echter dat je meer bent dan je primaire instinct, daarmee kun je ontrouw voorkomen. 

Pas op dat je opmerkingen van anderen niet te persoonlijk opvat. Het gaat er niet om hoe anderen over je denken. Het gaat erom hoe je over jezelf denkt. 

De sterren vertellen je dat je je over het algemeen geen zorgen hoeft te maken. Je mentale conditie is uitstekend en je barst van de motivatie om dingen te ondernemen. 

Juli is een uitzonderlijke maand, omdat er geen enkele planeet in Waterman, Tweelingen of Weegschaal staat. Deze staan voor het element lucht, dat belangrijk is bij communicatie en interactie. Lucht is letterlijk ongrijpbaar en tegelijkertijd van levensbelang. Wat gebeurt er als je geen luchtje kunt scheppen? Of als je niet op adem kunt komen? Ontdek het in deze maandhoroscoop.

Ik combineer de horoscopen met veel kaarten: de Tarot van het Goede van Colette Baron-Reid, Whispers of love van Angela Hartfield, Inner Compass Love kaarten van Neel van Lierop, Engelen en Kristallen Orakelkaarten van Doreen Virtue, Gentle Wisdom of the faerie realms van Sasha st. John, The wild unknown Animal Spirit kaarten van Kim Krans en tot slot Boodschappen van de dieren orakel van Colette Baron-Reid.

Volg de link en stel je vragen. https://www.mabelvandendungen.nl. Je ontvangt je persoonlijke video binnen vijf dagen via de mail. 

De sterrenbeelden

7 reacties op “JE MAANDELIJKSE HOROSCOOP”

 1. Team Tarot.NL,
  Met veel plezier lees ik de maandhoroscoop van Mabel van Dungen.
  Echter deze staat er niet bij het gaat om de maandhoroscoop Kreeft Mei 2020.

  Met vriendelijke groet,
  Leny Schut

 2. Beste Mabel,

  Wat heb jij een mooie en duidelijke relatie Reading van januari voor me gelegd. Deze klopte van a tot z. Voor jou was iets niet helemaal duidelijk en dat is logisch, omdat er een zeer ongewone reden voor is. Maar voor mij is het duidelijk. Ik had de kaart met de twee klavertjes vier naast elkaar en voor mezelf het vurige hart. Hartelijk bedankt en warme groet,

  Anne.

 3. Wauw Mabel,

  Wat mooi, jou reading past precies bij mij. Heel erg bedankt voor deze onzicht en eye-opener! Even mijn eitje gaan uitbroeden…
  Heel veel liefs en warme groetjes,
  Debbie
  Horoscoop: Tweeling

 4. Wauw Mabel,

  Wat mooi, jou reading past precies bij mij. Heel erg bedankt voor deze inzicht en eye-opener! Even mijn eitje gaan uitbroeden…
  Heel veel liefs en warme groetjes,
  Debbie
  Horoscoop: Tweeling

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top