JE MAANDELIJKSE HOROSCOOP door Mabel

Neem een uniek inkijkje in de toekomst!

Ben je benieuwd wat de planeten deze maand voor je in petto hebben? Mabel van den Dungen heeft het voor je uitgezocht. Ze verbindt astrologie met elementen uit de tarot en orakelkaarten. Lees in de maandhoroscoop wat je te wachten staat op gebied van liefde, relaties, werk en persoonlijke ontwikkeling!

Mabel van den Dungen (54) ziet body, mind and soul als één. Ze houdt op passievolle wijze van mensen met een krasje en is vastbesloten om haar liefde en kennis over zelfliefde en healing met zoveel mogelijk mensen te delen. Onderweg is ze overigens niet bang om daarbij haar eigen kwetsbaarheid te laten zien.

Mabels tarot horoscoop
Mabel van den Dungen

Mabel van den Dungen

MEI 2020

In mei bloeit alles. Dit geldt niet alleen voor de natuur, maar ook voor je relaties en dit kan zelfs gaan over je carrière. Tijd om te genieten van het mooie weer en de voorjaarssfeer. Ervaar hoe de natuur zich ontvouwt, beleef de liefde en omring je door vrienden. Je kunt de sterke invloed van de sterren voelen, bijvoorbeeld op het gebied van de liefde. Mars en Saturnus kunnen echter verstoringen geven op sociaal gebied.

Aan het begin van deze maand zul je je volledig losmaken van je (positieve en negatieve) emoties. Je geest zal zich vullen met rationele zaken. Je zal de behoefte voelen om te studeren en om informatie op te nemen die je praktisch kunt gebruiken. Blijf in de realiteit. Als je het gevoel hebt dat je met je hoofd in de wolken loopt, kunnen wandelingen of meditatie helpen om te aarden. Je persoonlijke ontwikkeling kan deze maand stagneren. Hiervoor komen betere maanden. 

Sterrenbeeld van de maand: Stier

De Stier is een sterrenbeeld met aardse energie. Een Stier is een harde werker met doorzettingsvermogen. Hij houdt ervan om dingen in zijn eigen tempo te doen. Hij werkt traag, maar gestaag. De Stier houdt van comfort, maar zijn verwachtingen zijn eenvoudig. Stabiliteit is erg belangrijk voor de Stier, hij houdt niet van veranderingen. Hij is op zoek naar een simpel, gelukkig leven met een gezin, een mooi huis, een tuin. Hij is erg trouw aan zijn vrienden en geliefden. De Stier wordt niet snel boos, maar als hij zich verraden voelt kan hij erg boos en rancuneus zijn.

De kaarten voor deze maand zijn uiteraard weer van Koppenhol Uitgeverij. Ik heb gekozen voor de Wild Unknown Animal Spirit Oracle cards en The Good Tarot.

In mei geef ik 76 euro korting op een online tarot reading. Volg de link en stel je vragen. https://www.mabelvandendungen.nl/pers…. Je ontvangt je persoonlijke video binnen vijf dagen via de mail. 

De sterrenbeelden

3 reacties op “JE MAANDELIJKSE HOROSCOOP”

  1. Team Tarot.NL,
    Met veel plezier lees ik de maandhoroscoop van Mabel van Dungen.
    Echter deze staat er niet bij het gaat om de maandhoroscoop Kreeft Mei 2020.

    Met vriendelijke groet,
    Leny Schut

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top