De dagen worden korter. Je kunt merken dat je minder energie hebt. Gelukkig laat innerlijke groei zich niet afremmen en is er altijd ruimte voor licht en lichtpuntjes. Je mag ook toegeven aan je vermoeidheid. Neem de tijd voor jezelf. Dit is bij uitstek een maand om je op jezelf te richten en je eigen spirituele pad onder de loep te nemen.

November staat in het teken van Schorpioen, waardoor je lijntje naar boven ontzettend helder en zuiver is. Misschien ga je meer dromen, of pik je signalen op die je eerder niet zag. Of wellicht ervaar je gevoelens en sensaties die je voorheen niet had.

In mijn readings van november trek ik kaarten van de The Muse Tarot, Engelenkaarten van Kyle Gray en een dierenkaart van het Boodschappen van de Dieren orakel van Colette Baron Reid. De kaarten zijn uiteraard afkomstig van Koppenhol Uitgeverij. 

Wil je graag een jaar reading voor 2021? Bestel deze dan nu, tegen een fikse korting. De hele maand november kost deze reading slechts € 12,00. Daarna, vanaf 1 december a.s., gaat de prijs omhoog naar € 18,00. Profiteer dus direct van deze aanbieding. Als je nu bestelt, ontvang je de video op 1 december in je mail via WeTransfer. Via mijn site vind je de link:  https://www.mabelvandendungen.nl/prodVergeet niet om je sterrenbeeld te vermelden!

De winnaars van mijn tarotcursus zijn: Marion Verbeek en Ingrid de Bock. Gefeliciteerd!

 

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
Scroll naar top

Neem contact met ons op

Inloggen