Nieuw ⟶

Mega Reset alle tekens!

Mega Reset alle tekens! Nieuwe Maan ♒️ Waterman | 11 febr | Mabel van den Dungen Op 11 februari a.s. is er een magische Nieuw…

Wat is er gebeurd met Doreen Virtue?

Doreen Virtue is een grote naam in de spirituele wereld. Ze heeft haar faam opgebouwd met haar kaarten, boeken en programma’s. Toch kiest ze ervoor om een andere weg in te slaan. De weg van het Christendom. Voor haar gaat dit niet samen met de decks die ze heeft uitgegeven.

Het is tijd!

Dit is mijn eerste blog voor tarot.nl. In deze blog wil ik jullie meenemen op de spirituele zoektocht naar mezelf. Ik ben Nienke, 33 jaar en docent op een MBO.

Wil je zelf een blog plaatsen?

Als je een bericht of evenement wilt plaatsen, moet je geregistreerd zijn als ‘auteur’. Als je je profiel hebt ingevuld kun je de benodigde publicatierechten krijgen via onderstaand formulier (je kunt dus niet meteen een item plaatsen).

Lees verder ⟶
Trek een gratis dagkaart

Wat houdt je bezig? Waar wil je meer over weten? Of ben je gewoon nieuwsgierig?

De grote arcana

Tarotkaart Matigheid

Matigheid; Wie maakt je boos? Geven spirituele lessen je de nodige ondersteuning? Welke tegengestelde krachten worden verzoend? Welke combinatie van mensen moet…

Lees verder ⟶

Tarotkaart de Duivel

Duivel; hoe zou je de ‘duistere’ en onontwikkelde, ongeliefde kant van jezelf kunnen erkennen en hiermee bevriend kunnen raken? Gedraag je je als een dwaas?…

Lees verder ⟶

Tarotkaart de Maan

De Maan; Begrijp je dat alle gebeurtenissen in je leven deel uitmaken van een spirituele reis? Voel je je alleen? welke angsten vereisen optreden, zodat je…

Lees verder ⟶

Tarotkaart de Zon

De Zon; Hoe helpt of hindert je energie en enthousiasme jou of anderen. Welke bronnen worden opgeslagen voor een regenachtige dag? Hoe deel je licht en liefde?

Lees verder ⟶

Tarot & leggingen

De Dwaas banner

De Dwaas: avonturier of gek?

Dwaas: onverstandig, gek, raar.
Dit zijn enkele van de definities die je vindt als je zoekt naar de betekenis van een dwaas.
Maar is een dwaas écht zo onverstandig?
Wanneer is iemand gek?
Wat maakt iemand raar of misschien wel eigenaardig?

Lees verder ⟶

Koop geen namaak tarot decks!

Er zijn, over het algemeen, twee groepen mensen die namaak tarot decks kopen. Mensen die de tarot wereld nog niet goed kennen en zich laten verleiden door een ‘goede’ aanbieding, bijvoorbeeld via Aliexpress, Wish of Ebay.

Lees verder ⟶

Lenormand en de invloed van planeten; Uranus

Onder Uranus vallen de ontdekkingen en de intuïtie. Technisch (zeer) begaafde mensen hebben een sterke Uranus stand. Het is de planeet van de intuïtieve wetenschappen. Atoomwetenschap, kernenergie, nieuwe vormen van energie winningen vallen onder deze planeet.

Lees verder ⟶
Bekijk hier onze nieuwe kaarten

Lift the veil of your mind & and discover the magic that lies within you...