Ben je bereid het pad van Schaduw en Licht van de Lichtziener te bewandelen?

Ga mee met de Lichtziener, volg het pad van de Lichtziener.

Hiermee nodig ik je uit de dromen, archetypes en verhalen te ontdekken die de Lichtziener je met de lessen en boodschappen van deze kaarten geeft. De eigentijdse figuren op de kaarten hebben je iets te vertellen en geven je op een eenvoudige en intuïtieve manier de helende betekenis van de kaarten. Ik hoop dat, wanneer je je met hun magie verbindt, het vertrouwde gidsen worden die je in dieper contact brengen met je innerlijke zelf en innerlijk weten.

De grote Liefdeslegging

  1. LIEFDE HERKENNEN (Plaats de kaart in de positie van de Licht Ziener/Lichtzijde.) Welke kwaliteiten zal mijn toekomstige partner hebben?

  2. LICHT ZOEKEN (Plaats de kaart in de positie van de Licht Ziener/Lichtzijde.) Rechtop. Waar kan ik ze zoeken? Aan wie zullen ze me doen denken?

  3. IN DE WEG STAAN VAN LIEFDE(Plaats de kaart in de omgekeerde positie, Schaduwzijde). Welk duister aspect van mezelf staat in de weg van deze verbinding?

  4. LIEFDE AANTREKKEN (Plaats de kaart in de positie van de Licht Ziener/Lichtzijde.) Rechtop. Wat voor kwaliteiten heb ik in me, die mijn partner aan zullen trekken?

Liefste Licht Ziener

Toen ik begon met het creëren van Het Licht Ziener Tarot, was ik vastbesloten om een kaartendeck met een helende werking te maken – een deck dat afgestemd zou zijn op moderne spirituele ervaringen en het leven van de 21ste eeuw met eigentijdse en vrijgevochten karakters die zelf de verantwoordelijkheid nemen voor hun schaduw en licht. Ik stelde me een set kaarten voor vol intuïtieve gidsen, die met het delen van hun wijsheid de waarheid konden achterhalen en onze schaduwkanten onthullen.

Mijn doel was om een deck te creëren dat me op zou vrolijken, zonder daarbij voorbij te gaan aan het onvoorstelbare vermogen van de tarot om een licht te werpen op de diepere betekenis van alles wat verborgen ligt onder de oppervlakte.De kaarten moesten de aan aandacht genoeg vasthouden, en mij prikkelen de verantwoordelijkheid te nemen voor mijn gedachten en daden. Ook moesten ze me inspireren voor dieper helen wanneer ik daar klaar voor zou zijn. Het resultaat van mijn studie is de kaartenset die je nu in je handen hebt, en ik nodig je van harte uit om deze wereld van traditionele en onconventionele archetypes samen met mij te ontdekken. Ik kan alleen maar hopen dat je je de karakters eigen maakt, en hun wereld een nieuwe betekenis geeft terwijl je magie z’n werk doet met de kaarten. Tarot kan heel helend zijn en als je het pad van licht en schaduw van de Licht Ziener volgt, dan hoop ik dat de rimpelingen van de waarheid je bereiken: dat schaduw een diepzinnig hulpmiddel is, en het licht een waanzinnig eindspel. Als je dieper in wilt gaan op de kaarten, ga dan naar de website LightSeersTarot.com. Hier vind je extra materiaal om je te ondersteunen op je reis door de tarot. Om in contact te komen met andere Licht Zieners die het deck gebruiken, gebruik je de hashtag #lichtzienertarot om elkaar online te vinden.

Als ik één goede raad mocht geven aan een nieuwe lezer, dan is het wel om erop te vertrouwen dat je dit kunt doen. Dat kun je namelijk honderd procent. Wacht, ik heb toch nog een extra advies: geniet ervan!

Met licht en liefde en epische magie voor jou,

xo

#Lichtzienertarot

WELKE KAART KIES JIJ? KLIK OP DE AFBEELDING VOOR JOUW KAART!
Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
Scroll naar top

Inloggen

TRACK & TRACE

Vul je bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigings-e-mail die wij je hebben toegestuurd.

Verzendkosten

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 30 < Nederland
Gratis verzending bij bestelling vanaf € 70 < België
Voor zakelijke klanten gelden andere verzendtarieven.