Meer weten over de liefde?

Raadpleeg deze tarotkaarten!

Als er een onderwerp is waar veel vragen over gesteld worden, is het wel de liefde. Als je de tarot raadpleegt om meer te weten te komen over je liefdesleven, heb je onderstaande kaarten zeker nodig. Ze komen zowel uit de grote als de kleine Arcana. Vooral de Kelken geven je boodschappen over relaties, emoties en intuïtie. Maar of ze je vertellen wat je wilt horen, is natuurlijk de vraag! Sommige liefdeskaarten zullen je precies zeggen waar je naartoe moet werken. Andere kaarten vertellen je dat het belangrijk is dat je een verandering in je leven aanbrengt. In ieder geval krijg je boodschappen over groei, positiviteit en leiding. De kaarten zullen je helpen op het hobbelige pad van de liefde.

Naked Heart Tarot The Lovers
De Geliefden

Deze kaart vertelt je om aandacht te schenken aan situaties rondom liefde. Maar, nog meer dan over liefde, gaat deze kaart over het nemen van beslissingen. De Geliefden willen je inspireren om je eerst goed over jezelf te voelen, voordat je je aan anderen bindt.

Naked Heart Tarot Death
De Dood

Deze kaart zou je misschien niet verwachten als je meer wilt weten over de liefde. Echter, de Dood gaat over belangrijke veranderingen in je leven. Waar het een ophoudt, begint het volgende. Deze kaart geeft vaak aan dat er een relatiebreuk aankomt. Zie dit als een mogelijkheid om jezelf beter te leren kennen, om te leren luisteren naar je behoeften en om je open te stellen voor iets nieuws. 

Naked Heart Tarot The Tower
De Toren

Deze kaart verhaalt over schokkende, heftige veranderingen, die je toekomst wijzigen. In een liefdeslegging gaat de Toren over een relatiebreuk, ontrouw of geheimen. De onderliggende boodschap is dat je alles af moet breken om de weg vrij te maken voor iets wat echt en solide is.

Kelken Twee

Deze kaart draait om samenwerking. Het gaat om wederzijdse gevoelens en steun. Kelken Twee herinnert je eraan dat er liefde in je leven is, of je je er nu bewust van bent of niet.

Naked Heart Tarot Three of Swords
Zwaarden Drie

Deze kaart vertelt over hartenpijn en verdriet. In een liefdeslegging kan het gaan over eenzaamheid, afwijzing, ontrouw en relatiebreuken. Onthoud dat moeilijke tijden je juist helpen om persoonlijk te groeien.

Naked Heart Tarot Five Of Cups
Kelken Vijf

Kelken Vijf laat teleurstelling, verdriet en negativiteit zien. Weet dat je rouwt om iets wat alleen in je hart en hoofd bestond, niet in het echt. Deze kaart herinnert je eraan om te kijken naar de Kelken die overeind staan en vol zijn, niet naar de Kelken die zijn omgevallen.

Naked Heart Tarot Six of Swords
Zwaarden Zes

Deze kaart raad je aan om een uitdagende of ongezonde situatie los te laten. In liefdesleggingen kan het gaan om een gewelddadige relatie of een relatie die is doodgebloed, en je geen plezier meer brengt. Ook al is het pijnlijk om deze situatie los te laten, weet dat er een zee aan mogelijkheden voor je open ligt.

Kelken Tien

Kelken Tien staat voor blijdschap en vervulling. In een liefdeslegging kan deze kaart een aanzoek, huwelijk, geboorte en de viering van leven of liefde aanduiden. 

2 reacties op “Meer weten over de liefde?”

  1. Vind het heftig de boodschappen die ik via de kaarten kreeg, terwijl ik gisteren ook kaarten heb getrokken, die mij alle voorspoed, geluk en veel liefde voorschreven. Het kon niet op… en nu dit. Hoe kan dat in een dag, bijna niet te geloven….

  2. Beste Sietske, geen van de kaarten is op zichzelf ‘goed’ of ‘slecht’. Een kaart heeft altijd twee kanten waarin je zelf mag herkennen wat voor jou van belang is. Natuurlijk zijn sommige kaarten aangenamer in betekenis dan andere kaarten, zoals bij regen zonneschijn hoort. In Tarot leeft daarom het aangename en onaangename vriendschappelijk bij elkaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
Scroll naar top

Inloggen

TRACK & TRACE

Vul je bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigings-e-mail die wij je hebben toegestuurd.

Verzendkosten

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 30 < Nederland
Gratis verzending bij bestelling vanaf € 70 < België
Voor zakelijke klanten gelden andere verzendtarieven.