Meer weten over je financiële situatie?

Raadpleeg deze tarotkaarten!

Geld. Als je het niet hebt, heb je het nodig. Als je het wel hebt, wil je meer geld. Met geld kun je geen geluk of liefde kopen, maar het kan je wel een gevoel van veiligheid en vrijheid geven.

Onverwachte kosten of grote uitgaven kunnen je het gevoel geven dat je afhankelijk bent van geld. De tarot kan je helpen om minder financiële stress te hebben en om gezonde financiële keuzes te maken. De Pentakels geven je informatie over je financiën, maar er zijn nog meer kaarten die je hier meer over kunnen vertellen.

This Might hurt tarot The Wheel of Fortune

Rad van Fortuin

Deze kaart herinnert je eraan dat niets voor eeuwig is. Dit geldt ook voor je financiële situatie. Als het je financieel voor de wind gaat, wil het Rad van Fortuin je adviseren om verstandige keuzes te maken. Anders kan je situatie in een oogwenk veranderen. Als je het financieel moeilijk hebt, vertelt het Rad je dat deze stressvolle situatie niet voort blijft duren. Geld komt en gaat, en je situatie zal beter worden. Dit kost alleen wel wat tijd en inspanning van jouw kant.

Aas van Staven

Aas van Staven staat voor actie, mogelijkheden en positiviteit. Deze kaart zit vol energie en kracht, en kijkt naar de toekomst en niet naar het verleden. Aas van Staven kan verschijnen als je onzeker bent over je financiële situatie. Bijvoorbeeld als je een nieuwe baan hebt of een bedrijf begint. De kaart stimuleert je om met vertrouwen naar je keuzes te kijken. Je natuurlijke talenten zullen je nog ver brengen.

This Might hurt tarot Four of pentacles

Pentakels Vier

Voor veel mensen betekent geld zekerheid. En om dit veilige gevoel vast te houden, hou je je hand op de knip of probeer je juist op slinkse manieren om aan geld te komen. Pentakels Vier herinnert je eraan om niet zo aan geld te hechten. Geld is belangrijk, maar een gevoel van veiligheid kun je ook op andere manieren krijgen. 

This Might hurt tarot Five of pentacles

Pentakels Vijf

Wanneer deze kaart verschijnt, is de kans groot dat je het financieel moeilijk hebt. Dit heeft ook effect op je gevoelens en emoties. Je voelt je misschien hulpeloos en alleen. Deze kaart herinnert je eraan dat er mensen zijn die je willen helpen. Maar, je moet wel om hulp durven vragen.

Pentakels Zes

Deze kaart gaat over naastenliefde en karma. Pentakels Zes herinnert je eraan dat geld een kwestie van geven en nemen is. Als je geld aan anderen hebt gegeven toen het je financieel voor de wind ging, is de kans groot dat anderen jou zullen helpen als je financiële problemen hebt. En, als anderen jou geld hebben gegeven toen je dit nodig had, is het tijd om hen terug te betalen. Wat je zaait, zul je oogsten.

Kelken Zeven

Kelken Zeven gaat over fantasie, afleiding en verwarring. Deze kaart herinnert je eraan dat het niet al goud is dat blinkt, en dat financiële kansen niet altijd zo goed zijn als ze lijken. Kelken Zeven verschijnt als je te maken hebt met een financiële meevaller of als je een bedrijf start. De kaart vertelt je om voorzichtig en realistisch te zijn.

This Might hurt tarot Nine of Pentacles

Pentakels Negen

Dit is de kaart van persoonlijke successen. Pentakels Negen vertelt je dat je verstandige keuzes hebt gemaakt. Je huidige financiële situatie is een gevolg van de dingen die je juist wel of juist niet hebt gedaan. Deze kaart moedigt je aan om je financiële stabiliteit en succes te vieren en om terug te kijken op de stappen die je hebt gezet. 

This Might hurt tarot King of Wands

Staven Koning

Staven Koning gaat over intenties, actie en creativiteit. Deze kaart stimuleert je om proactief en vol vertrouwen te zijn. Het wel of niet hebben van geld is geen probleem voor Staven Koning. Hij ziet het als een uitdaging om met geld om te gaan. Deze kaart herinnert je eraan dat als je energie steekt in je financiën en baan, je werkelijk kan groeien. Je hebt dit zelf in de hand.

Join Waitlist Wil je weten wanneer dit artikel weer op voorraad is?

Inloggen

TRACK & TRACE

Vul je bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigings-e-mail die wij je hebben toegestuurd.

Levertijd

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Bezorgopties

We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

Verzendkosten

LandGratis verzenden bij een besteding van:
België4,95Gratis verzending bij een besteding van € 50,00 of meer
Bulgarije18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Cyprus18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Denemarken8,00Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Duitsland8,00Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Finland18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Frankrijk8,00Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Griekenland18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Hongarije18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Ierland18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Italië8,00Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Kroatië18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Luxemburg8,00Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Nederland2,50Gratis verzending bij een besteding van € 40,00 of meer
Noorwegen8,00Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Oostenrijk8,00Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Polen18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Portugal18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Roemenië18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Slowakije18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Slovenië18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Spanje18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Verenigd Koninkrijk18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer