Mega Reset Alle Tekens!

Op 11 februari a.s. is er een magische Nieuw Maan in Waterman. (In het filmpje noem ik per ongeluk 16 februari. Dit komt doordat ik opgetogen ben, omdat ik op die datum een live healing meditatie geef met Micki op dit YouTube kanaal). Er staan maar liefst zes (!) planeten in Waterman. Als er vier of meer planeten in een teken staan, noem je dit een stellium. De hele maand februari staan Mercurius, Jupiter, Venus, de Zon en Saturnus in Waterman en daar komt op 11 februari dan ook nog de Nieuwe Maan bij. Sinds 1962 hebben er niet zoveel planeten in Waterman gestaan. Destijds waren het er zeven en vormde dit het begin van een gelukkig tijdperk, al werd er een schaduw op deze tijd geworpen door de moord op JFK en Martin Luther King. 

Mega verschuiving

Wat je in februari kunt verwachten, is een mega paradigma verschuiving. Er zullen veel collectieve eureka momenten zijn. En zelf zul je merken dat je telepatische, communicatieve vaardigheden er gewoon opeens zijn en dat deze er net zo bij horen als een boterham met kaas. 

Gespannen vierkant

Er is ook een gespannen vierkant van Mars, Uranus, black moon Lilth in Stier. Dit zorgt voor de nodige rellen en een internet ‘rampje’. Gelukkig neemt deze spanning vanaf maart weer af. Blijf goed gegrond door te mediteren, ademen, kleuren, wandelen of zoenen. Wees gelukkig, dat houdt je vibratie hoog. 

Mercurius retrograde

Goed nieuws van Mercurius! Het is een geweldige tijd om communicatieproblemen te analyseren, want Mercurius gaat 30 januari retrograde. De ideale tijd om lang lopende trajecten af te maken, flink te studeren voor een examen of tentamen of wat dan ook. Ik heb voor mijzelf 16 februari a.s. als deadline voor mijn nieuwe boek gesteld. Yes! Daarna treed ik weer meer naar buiten en geef energielezingen en zielsgenezingen. (Meer informatie vind je op mijn website

Van ik naar wij

Wat je op 11 februari met volle Maan plant, gaat driedubbel beloond worden door Jupiter dit jaar. Je ‘moet’ echter wel heel duidelijk op papier zetten wat je wilt en daar ook de nodige liefde aan willen geven. De essentie van dit Waterman tijdperk is dat we het met z’n allen doen. Niet meer ik, ik, ik, maar wij, wij, wij. Waar jij deze maand je focus en aandacht aan geeft, zal gemanifesteerd worden. Wees je ervan bewust wat je diep vanbinnen werkelijk denkt als niemand kijkt of luistert. Want daar ga je naar leven. Droom groots. 

Timestamps:
 • Ram 05:10
 • Stier 9:42
 • Tweeling 13:36
 • Kreeft 17:30
 • Leeuw 22:17
 • Maagd 23:31
 • Schorpioen 31.00
 • Weegschaal 
 • Boogschutter 34:56
 • Steenbok 38:12
 • Waterman 40:44
 • Vissen 45:18
Informatie

Info@mabelvandendungen.nl 
De kaarten zijn; The Muse Tarot Chris-Anne, A.E Waite Tarot, Engelen Kimberly Marooney 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
Scroll naar top

Inloggen

TRACK & TRACE

Vul je bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigings-e-mail die wij je hebben toegestuurd.

Verzendkosten

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 30 < Nederland
Gratis verzending bij bestelling vanaf € 70 < België
Voor zakelijke klanten gelden andere verzendtarieven.