Spaar met elke bestelling voor korting

Tarot.nl heeft een handig spaarsysteem waarmee je kunt sparen voor leuke kortingen!

Als je een bestelling bij TAROT.NL plaatst, dan spaar je daar automatisch punten mee. Zodra je voldoende punten hebt gespaard, dan kun je deze inwisselen bij een eerstvolgende bestelling.

Spaarpunten van onze webshop kun je op onderstaande manieren verdienen:
  • Review plaatsen: voor het plaatsen van een review bij een product ontvang je 12 spaarpunten per review
  • Bestelling plaatsen: voor het plaatsen van een nieuwe bestelling ontvang je spaarpunten. Voor iedere € 1,- die je uitgeeft ontvang je 1 spaarpunt. 
Wat is de waarde van mijn spaarpunten?
  • De waarde van 1 spaarpunt is € 0,025.
  • Voor iedere € 1,- die je uitgeeft op onze website ontvang je 1 spaarpunt ter waarde van € 0,025
Spaarpunten inwisselen

Bij de afreken pagina kun je je spaarpunten inleveren voor korting.

Spaarpunten zijn niet in te wisselen voor contanten. Spaarpunten zijn enkel in te wisselen voor producten in onze webshop. Spaarpunten zijn alleen in mindering te brengen op het subtotaal. Spaarpunten worden niet in mindering gebracht op de verzendkosten.

Minimaal en maximaal aantal spaarpunten

Je kunt al beginnen met inwisselen vanaf 50 spaarpunten. Dit staat gelijk aan een waarde van €1,25. Het maximale aantal spaarpunten dat je kunt verzamelen is 10.000 punten. Dit staat gelijk aan een waarde van €250,-. Daar boven is het niet meer mogelijk om verder te sparen voordat je de punten hebt ingewisseld.

Spaarsaldo bekijken

Wanneer je inlogt met je account zie je een overzicht van je spaarpunten.

Geldigheid van spaarpunten

Spaarpunten zullen na 1 jaar hun geldigheid verliezen. Punten zullen verlopen in de volgorde van sparen. Bijvoorbeeld: Bij een bestelling van 1 januari 2021 heb je 20 punten gespaard, deze 20 punten zullen verlopen op 1 januari 2022.12

Retourneren

Ruilen & Retourneren Mag ik mijn aankoop altijd terugsturen Uiteraard krijg je van ons de kans om rustig over je aankoop na te denken. Je…

Lees verder »

Betalen

Betalen Betalen willen we ook graag zo makkelijk mogelijk voor je maken. Daarom bieden we je verschillende manieren om je Tarot.nl bestelling af te rekenen….

Lees verder »

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen Klantenservice Wachtwoord; ik ben mijn wachtwoord vergeten. Als je je wachtwoord bent vergeten kun je deze via onze website opnieuw aanvragen. Je…

Lees verder »