Dit is een Tarot Reading voor alle Sterrenbeelden plus 2 SUPER BONUS CADEAU! 🤩🤩🤩🤩

Ik deed vanochtend een persoonlijke reading en de kaarten spraken zo duidelijk en magisch tegen mij, dat ik geen moment twijfelde. Hoppa mooie paardenstaart in en ‘leggen’ maar. Deze reading kun je ‘in je zak steken’ tot ongeveer 16 november. Als jij het nou superleuk vindt, om meer over de tarot te weten of leren, dan verloot ik speciaal voor jou, nu 2 SUPER BONUS CADEAUS Ter waarde van 73 euro!!! “De 22 Grote geheimen van de Tarot”.

https://mabelstarot-online-academy.te… Ram. 1:10
Stier. 9:25
Tweeling
14:55
Kreeft
21:03
Leeuw
27:27
Maagd.
34:15
Weegschaal.
41:16
Schorpioen.
47:51
Boogschutter.
53:45
Steenbok.
1:00:44
Waterman.
1:06:28
Vissen
1:12:05

Tot 20 oktober kun je je ook nog opgeven voor Heksen College https://www.mabelvandendungen.nl/zoom… Als jij het nou superleuk vindt, om meer over de tarot te weten of leren, dan verloot in nu 2 De 22 Grote geheimen van de Tarot* Ter waarde van 75 euro https://mabelstarot-online-academy.te…

Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje bij mijn online tarot Academy https://mabelstarot-online-academy.te…

**** LET OP! Om mee te doen aan de loting, is het wel een voorwaarde om lid te zijn van youtube channel Mabelstarot en het filmpje te delen of naar iemand door te sturen. Over een week maak ik de 2 winnaars bekend. Met al mijn liefde, Mabel De kaarten zijn uiteraard weer van Uitgeverij Koppenhol www.Tarot.nl Haar en Make up: https://lamaison-amsterdam.nl/en/hair…

BINNEN-AARDE

Velen hebben zonder succes in de fysieke aarde naar de Binnen-Aarde gezocht. Zo blijft het mysterie bestaan: is het een plaats die echt bestaat of is het een ander bewustzijnsniveau?

Lees meer >>
Je eerste tarot deck kopen

Je eerste tarot deck kopen

Je staat op het punt om je eerste tarot deck te kopen. Dan zie je dat er heel veel verschillende decks zijn. Het duizelt je. Welke moet je nu kiezen? Moet je je laten leiden door je intuïtie en gevoel, of door je verstand?

Lees meer >>
Mabels november reading 2020: eindelijk helderheid!

Mabels november reading; eindelijk helderheid!

De dagen worden korter. Je kunt merken dat je minder energie hebt. Gelukkig laat innerlijke groei zich niet afremmen en is er altijd ruimte voor licht en lichtpuntjes. Je mag ook toegeven aan je vermoeidheid. Neem de tijd voor jezelf. Dit is bij uitstek een maand om je op jezelf te richten en je eigen spirituele pad onder de loep te nemen.

Lees meer >>
Fake vs real lenormand

Koop geen namaak tarot decks!

Er zijn, over het algemeen, twee groepen mensen die namaak tarot decks kopen. Mensen die de tarot wereld nog niet goed kennen en zich laten verleiden door een ‘goede’ aanbieding, bijvoorbeeld via Aliexpress, Wish of Ebay. En mensen die hun schouders ophalen en die het niet uitmaakt dat de kaarten kwalitatief gezien niet goed zijn. Ze willen gewoon een deck hebben en staan niet stil bij de gevolgen van hun keuze.

Lees meer >>
The Fool | De Dwaas |

De Dwaas: avonturier of gek?

Dwaas: onverstandig, gek, raar.
Dit zijn enkele van de definities die je vindt als je zoekt naar de betekenis van een dwaas.
Maar is een dwaas écht zo onverstandig?
Wanneer is iemand gek?
Wat maakt iemand raar of misschien wel eigenaardig?

Lees meer >>
Indie decks

Indie tarot decks in the spotlight

Het is hoog tijd om Indie decks de aandacht te geven die ze verdienen. Als webshop zijn we altijd op zoek naar unieke tarotdecks. We laten ons graag verleiden door prachtig vormgegeven decks die ons weten te verrassen met hun kleurgebruik of die briljant zijn in hun eenvoud. En natuurlijk hebben we oog voor de diepere boodschappen en betekenissen van de kaarten. Maar, wat zijn Indie decks nu eigenlijk?

Lees meer >>
Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
Scroll naar top

Neem contact met ons op

Inloggen