Oordeel, de grote arcana

Het Oordeel

Word wakker! De film is bijna afgelopen, het is tijd voor het publiek om het theater te verlaten. Het is tijd om boven alle scheidingen uit te stijgen, alle belemmeringen te doorbreken, alle muren neer te halen.
De engel van het laatste ontwaken blaast met alle kracht op de trompet. Het is tijd voor de opstanding. Mannen, vrouwen en kinderen komen uit de graven met niet mis te verstane gebaren van totale vreugde en gelukzaligheid, want er staat geschreven, dat ‘hij niet de God der doden, maar de God der levenden is’ (Markus 18:27).
Het kruis op de vlag wijst erop, dat de kruisiging nodig is, om de opstanding te kunnen beleven. De Dood en de Toren waren nodig, om het eeuwige leven te ervaren, dat wat nooit kan sterven. Het goddelijke kind verschijnt nu als engel, Jezus stijgt naar de hemel op. De meester gaat in het bovenzinnelijk op. Zelfs de bergtoppen moeten verlaten worden. De roep is sterk: Kom en volg mij in het onbekende…

Duiding
  • God, religie
  • wedergeboorte
  • licht              
  • hereniging

Iets nieuws komt in je leven, een andere dimensie. Je ziet jezelf niet als een ingekapselde eenling, maar als deel van het universum. Je bemerkt de eenheid met het goddelijke, ontdekt je oorspronkelijke religiositeit, onafhankelijk van de institutionele religies. Deze kaart staat voor loslaten en opnieuw beginnen op een ander niveau.

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
Scroll naar top

Inloggen

TRACK & TRACE

Vul je bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigings-e-mail die wij je hebben toegestuurd.

Verzendkosten

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 30 < Nederland
Gratis verzending bij bestelling vanaf € 70 < België
Voor zakelijke klanten gelden andere verzendtarieven.