(3 klantbeoordelingen)
5/5

The Fountain Tarot

49,95

Momenteel niet leverbaar

Vanaf €30 geen verzendkosten (€ 2,50)

Vanaf €50 geen verzendkosten (€ 4,95)

Voor 16:00 besteld, volgende dag in huis

The Fountain Tarot is een met de hand geschilderd deck van de kunstenaar Jonathan Saiz. De kaarten zijn krachtig, meditatief en volledig origineel, de kaarten verkennen thema’s van de heilige geometrie, goddelijkheid, universele archetypen, psychologie en de vele facetten van het menselijk hart.

Het boekje is eenvoudig geschreven maar toch gedetailleerd. Zelfs beginners kunnen de kaarten gebruiken voor inzichtelijke lezingen. En met zijn fijn geschilderde kaarten, zilver vergulde randen en stevige doos, is dit een deck voor de verzamelaars van echt speciale tarot decks.

The Fountain Tarot – SPRING 2016 from Jonathan Saiz on Vimeo.

Gewicht 100 g
Productnummer

934

Inhoud

79 kaarten + boek 112 pagina's

Taal

Uitgeverij

Producttype

3 beoordelingen voor The Fountain Tarot

 1. Tarot Cirkel (geverifieerde eigenaar)

  Jason Gruhl, Jonathan Saiz, en Andi Todaro vormen het creatieve trio achter deze uitgave.
  Jason is schrijver en psychotherapeut met een grote interesse in het stimuleren van zelfontwikkeling en zelfkennis door middel meditatie en reflectie. Jonathan is een visuele artiest en verdiept zich in graag in de geschiedenis van oude culturen. Andi is een creatieve kameleon. Ze is een creatieve ontwerpster en heeft net als Jonathan een grote interesse in het werken met tarotkaarten. Om het startkapitaal voor de productie van de tarotkaarten te verzamelen, starten ze een Kickstarter project op. De respons was groot. Op basis van de 79 olie-schilderijen werden het tarotspel gedrukt. Jason schreef het boek en Andi nam o.a. het ontwerp van de rug van de kaart en de verpakking voor haar rekening.

  Toen ik de magnetisch tarotdoos opende en de kaarten één voor één bekeek, werd ik intens beroerd door de schoonheid van de afbeeldingen. De aandacht voor details in de kleine arcana is verbluffend. Als tarotkenner herken je meteen de symboliek uit de traditionele tarotkaarten, maar het zijn meer dan afbeeldingen van tarotkaarten.
  Door een spel van zachte kleuren, licht en schaduw en geometrische elementen is dit een tarotdeck uit de 21ste eeuw. Het straalt respect uit voor de tarottraditie, maar oogt hedendaags. Toch is in alle afbeeldingen een poëtische, tedere sfeer aanwezig.
  De contrasten waarmee de artiest speelt, zorgen ervoor dat je gemakkelijk met de beeldtaal kan verbinden. Dit zijn afbeeldingen die diep op je inwerken en zich zowel lenen voor kaartleggingen, meditatie, reflectie als magisch werk.

  Je hoeft geen tarotkenners of -liefhebber te zijn om geraakt te worden door de schoonheid van deze kaarten. Bovendien is er bij dit deck een compact boekje, die je al aardig op weg helpt bij het interpreteren van de kaarten.
  Om dit tarotspel ten volle te waarderen is enige kennis over de tarotsymboliek een must.
  De unieke artistieke interpretatie uit The Fountain Tarot is voor wie met de Waite tarot werkt een grote verrijking. De kaarten zijn een ideale toegangspoort tot diepe reflectie. Ze maken gedachten, gevoelens in je los. Je voelt de energie in je naar boven borrelen als je naar de afbeeldingen kijkt. Een gevoel dat ik minder ervaar als ik werk met de kaarten uit de Waite tarot.

  De Waite tarot uit begin 20ste eeuw is voor mij een tarot dat traditionele symboliek uit de Marseille tarot combineert met nieuwe esoterische inzichten. The Fountain tarot doet hetzelfde in de 21ste eeuw. De ontwerpers tillen tarot naar een hoger niveau door hun aandacht voor detail. Je merkt dat de ontwerpers oog hebben voor de mens in ontwikkeling. In de symboliek verwerken ze verschillende ideeën uit esoterie, religie, wetenschap en psychologie.
  De tarotspel volgt de klassieke ordening uit de Marseille tarot. Gerechtigheid als achtste kaart en Kracht als elfde kaart. In het tarotspel is er één hele bijzondere kaart toegevoegd : de fontein. Het is de bron waaruit alles vloeit en terugstroomt, het eeuwige niets, het alles.

 2. sparkle

 3. sparkle

  Prachtig deck, de compacte doos en het Little White Book (LWB) dat echt de kaarten uitvoerig bespreekt maar toch mooi in het doosje past. De dikte van de cardstock, de matte finish en die mooie achterkant. Niet te vergeten die geweldige zilveren edges. Dit deck is een must have, top kwaliteit en in mijn collectie de mooist uitgevoerde en hoogst kwalitatieve uitvoering. De doos kun je makkelijk in je tas meenemen, heel stevig en het beschermd de kaarten perfect. Met de magnetische sluiting hoef je je nergens druk over te maken. The Fountain Tarot is een moderne versie van de originele RWS, leest makkelijk ook voor beginners en staat absoluut in mijn top 3. Voor altijd! 🙂

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Anderen bekeken ook

Recent bezochte artikelen

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
Scroll naar top

Neem contact met ons op

Inloggen