De boodschap van de Antilope
“Het Leven Gaat Steeds Sneller”

Orakelboodschap: Als de Spirit van de antilope je leven binnen dendert weet je, dat je je steeds sneller aan het ontwikkelen bent. Deze kaart laat je ondubbelzinnig zien dat het tijd is om in beweging te komen, doelen te stellen en actie te ondernemen om je dromen waar te maken. Er heerst nu een intensiteit die bijna tastbaar is, en het is belangrijk om direct van deze energie gebruik te maken. Als je plannen hebt voor je carrière of financiële zekerheid, dan is nu het moment om er een tandje bij te zetten. Als je een vraag hebt over een relatie, neem dan als eerste een stap. Weet dat wat je in beweging hebt gezet, nu snel samenkomt; blijf alert en houd vol. Op het moment dat de antilope je oproept om snel te handelen worden dingen pas echt interessant!

Beschermende boodschap: Als je verdwaasd rondloopt en je je verward voelt, dan vertelt deze kaart je dat dat alleen komt omdat het, op dit moment, de bedoeling is dat je vliegt. Zie het grotere plaatje en zweef over de gevoelens van angst en eenzaamheid heen, maar behoud ook je arendsoog zodat je die details blijft zien die je helpen om je verstand en moed aan te wakkeren. Is het mogelijk dat je je klein maakt zodat anderen je zullen accepteren? Het is nu niet het moment om je kwetsbaar en afhankelijk op te stellen, want je hebt vleugels om zelf uit te kunnen vliegen. Het moment is daar. Het is niet nodig om je te verbergen of bij anderen hulp te zoeken. Deze kaart vertelt je dat je van binnen ontzettend wijs en moedig bent. Laat het zien zodat je trots kunt opstijgen, met de engelen die als de wind onder je vleugels zijn. Vanaf deze hoogte kun je de beste en krachtigste keuzes maken, voor het hoogste goed van alles en iedereen.

Er zit een bezieling en een kracht in het dierenrijk, waar wij veel van kunnen leren. Deze kaartenset biedt weer toegang tot de geheimen uit de vergeten taal der dieren. De Spirit Animals sporen ons aan onze innerlijke waarheid te leven – dat we allemaal één zijn, onderling verbonden aan elk ander levend wezen op deze aarde in een gedeeld bewustzijn. Met elke getrokken kaart deel je in deze wijsheid; het helpt je om dicht bij je persoonlijke pad te blijven, voorbij te gaan aan je beperkende overtuigingen en toegang te krijgen tot je oneindige potentieel. Elk van de 68 kaarten uit dit prachtig geïllustreerde deck staat voor de hogere zielskracht van een uniek dier, insect, vis of vogel. Zij dragen allen hun eigen archetypische symboliek en betekenis, met als achterliggende boodschap een diepe en tijdloze waarheid. Met hulp van intuïtief grootmeester en orakel expert Colette Baron-Reid, kun je nu jouw verbinding met Spirit herstellen en versterken. Samen creëren jullie een nieuwe realiteit ten dienste van al het leven op aarde.

meer van Colette Baron-Reid
Scroll naar top