Verlicht je geest orakelkaart

Een kaart trekken is heel eenvoudig klik op de kaart en de kaart verschijnt, wil je de boodschap lezen klik dan nogmaals op de kaart!

shuffle
flip

Welkom bij het orakel verlicht je geest

In een bepaald gebied van je bewustzijn zetelt alle wijsheid. Dat gebied geeft antwoord op alle mogelijke levensvragen. In dat gebied bestaan verleden, heden en toekomst gelijktijdig. Wat je zoekt en waar je zoekt, zoekt jou ook. Hier hoor je steeds het gefluister van wat je vanbinnen al wist, de geschiedenis en de leiding. Het is het gebied waar het boek van je ziel voor je wordt geopend om door te bladeren.

Dit orakel is geschreven om je te helpen met deze wijsheid in contact te komen. Om de fluisteringen van je ziel te horen, je hiervoor open te stellen en toegang te krijgen tot je intuïtie, deze te verhogen en je leven naar waarde te schatten. Geef je weer over aan het ritme van het Universum.

Als je een sixpack wilt moet je hier iets voor doen, hetzelfde geldt ook voor je ziel. Wanneer je de fluisteringen duidelijk wilt horen moet je dit laten merken en luisteren! Als je je relatie met de hogere sferen wilt verdiepen dan moet je meer aandacht aan je ziel geven en hier mee tijd aan besteden.

Als je de kamer met je aanwezigheid wilt verlichten, moet je iedere dag het licht aansteken. Misschien lijkt dit vanzelfsprekend en eenvoudig, maar velen denken er niet aan. Zij zien spiritualiteit als iets vaags, iets ontastbaars. De kunst om je intuïtie te versterken is het hebben van discipline en eraan te werken.

Wanneer je regelmatig werkt aan het verkrijgen van inzicht dan ontdek je dat je intuïtie steeds duidelijker wordt. Je krijgt steeds meer inzicht en het vertrouwen in jezelf wordt groter. Wanneer je meer tijd en aandacht aan je ziel gaat besteden en je hier dagelijks door laat leiden, dan ontdek je dat je een leven leeft dat in overeenstemming is met wie je vanbinnen bent en dan verlicht je de wereld met je unieke aanwezigheid.

Deze kaarten zijn niet passief. Elke kaart is gemaakt en ingegeven om actie uit te stralen, je ergens aan te herinneren of je te activeren, en brengt je in direct gesprek met je ziel, de aarde en de sterren. Wanneer je met deze kaarten werkt ontdek je dat je intuïtie sterker wordt, de stem van je ziel luider en dat je beter kunt aanvaarden wie je bent op het gebied van je ziel en waarvoor je hier bent. Wanneer je intuïtieve ingevingen krijgt probeer deze alsjeblieft niet te veel te analyseren. Probeer er niet te lang over na te denken. Maar dank je ziel voor de informatie en vraag om meer. Je intuïtie volgen is als het volgen van een gouden draad, of het pad met gele stenen volgen zonder dat je ziet waar het pad naartoe gaat. Het vraagt vertrouwen. En het vraagt om erin te geloven.

Laat de kaarten iedere keer je weer thuisbrengen naar het diepst van je hart, waar alles waar je een antwoord op wilt al wordt beantwoord.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top