Waardevolle tijd | Elfen Orakel | Karen Kay

Het elfen Orakel –  Waardevolle tijd

De Elf van Tijd wil dat je elk moment volledig ervaart en dat je alles uit het leven haalt wat erin zit. Let op dat je ook geen tijd van anderen verspilt.

Kijk je vaak naar de klok? Of heb je het gevoel dat de dagen aan je voorbij gaan? De Elf van Tijd wil dat je elk moment volledig ervaart, zelfs als je rustig alleen bent of mediteert. Haal alles uit het leven wat erin zit en geniet van je tijd op Aarde. Met de tijd word je ouder, en ouder worden gaat vaak samen met wijsheid. Daarmee is wijsheid een waardevol geschenk van de tijd, als je tenminste gebruik maakt van de lessen die de tijd je gegeven heeft.
Misschien heb je het gevoel dat je nooit genoeg tijd hebt om de dingen te doen die je moet doen. Het gaat echter om je houding ten opzichte van tijd, die bepaalt welke invloed tijd op je leven heeft. In Elfenland wordt tijd anders beleefd. Elfen voelen niet dezelfde beperkingen van tijd als wij. Als je wordt geleefd door de tijd, doe dan eens je horloge af en kijk hoe je je dan voelt. Je vrij voelen is een heerlijke ervaring. Wees je bewust van de tijd, maar laat tijd niet je leven bepalen en maak tijd vrij voor jezelf.
Deze kaart kan je ook vertellen dat je een les gaat leren die je verder kan helpen. Het is eveneens belangrijk om de tijd van anderen te respecteren. Ben je altijd een ‘beetje’ te laat? Zet je alarm dan eens wat eerder, kom op tijd en verras iedereen!


© Het Elfen Orakel, Karen Kay

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *